Уеб дизайн - Изработка на сайт

Качество и модерен Уеб дизайн, в съчетание с функционалност и оригиналност осигуряват успешното развитие на всеки един сайт. Изработка на сайт от Кропс.

Изработка на Онлайн магазин

В днешно време един от най-печелившите и развиващи се бизнеси, дори по време на криза е да имаш онлайн магазин. Създаването на интернет магазин е умен ход по пътя към развитие, финансов просперитет и благополучие. Дали като ново начало или като допълнение към вече, съществуващ реален бизнес, един Онлайн магазин изисква минимални средства за поддръжка. Но сме сигурни, че Вие това вече и сами знаете. Това, което търсите и което ще намерите при нас са оригинални решения, съдържащи всички необходими функции за един такъв успешен бизнес и то на изгодни цени…

Изработка на Онлайн магазин

Корпоративен сайт

При изработването на Уеб дизайн едно от най-важните неща е да се вземе под внимание факта, че сайтът е представител, т.е. лицето на фирмата в Интернет пространството. Това означава, че дизайнът на всеки Корпоративен сайт трябва да бъде оригинален, запазвайки характеристиките на корпоративната идентичност и да създаде в потребителя пълно разбиране, за това което се предлага – информация за историята и дейността на фирмата, продуктите и услугите, които предлага, както и нейните служители. Всичко това в съчетание с функционалност и модерен уеб дизайн

Изработка на Корпоративен сайт

Изработка на Продуктов сайт

При създаването на Продуктов сайт е важно да се грабне интереса на посетителите още от самото начало. Затова тези сайтове са ярки, прости и оригинални по своему. Главното, на което се обръща най-много внимание са продуктите или услугите, които се презентират. Сами по себе си Продуктовите сайтове са целево насочени, т.е. за определена аудитория. Поради тази причина е необходима подробна рекламна информация. Колкото повече информация се предоставя за един продукт или услуга, толкова по-вероятно е посетителя да се заинтересува. А един заинтересуван посетител се превръща в бъдещ клиент и това е в основата на всеки бизнес…

Изработка на Продуктов сайт

Изработка на Уеб Портал

Уеб Портал представлява върха на сладоледа между сайтовете. Просто речено това е уеб сайт, който има толкова опции, функции и информация, че за изработката му е необходимо много повече време, отколкото за обикновен стандартен сайт. Отличава се с огромен поток от посетители и затова работата по него никога не престава. Дори може да се каже, че Уеб Порталът е нещо „живо“, което означава, че много фактори трябва да се анализират и ясно дефинират преди да се пристъпи към изработването му…

Изработка на Уеб Портал

Изработка на Личен уеб сайт

Що се отнася до изработката на Личен уеб сайт, двете основни неща, на които наблягаме при създаването на уеб дизайн са индивидуалност и креативност. Тези сайтове са най-добрият инструмент за хората, работещи в сферата на правото, политиката, медицината, изкуството и т.н. Те безспорно представляват елемент на престиж и преимущество пред Вашите конкуренти. Личният уеб сайт ще представи най-доброто от Вас или Вашата дейност, създавайки Ви безупречен имидж и популярност. Ние предлагаме различните концепции, а Вие сте тези, които придавате отличителност…

Изработка на Личен уеб сайт

Уеб дизайн – изработка на уеб сайт

Уеб дизайн

Уеб дизайн

Добрият уеб дизайн до голяма степен определя успеха на даден бизнес. Всеки интернет сайт трябва така да бъде изграден, че още на пръв поглед да грабне интереса на потребителя, да го предразположи и да го накара да поглези своето любопитство, като кликва по страничките. За създаването на привлекателен уеб дизайн се изисква лекота на навигацията и яснота на структурата. Визуалният дизайн трябва да бъде не само красив и оригинален, но и функционален, така че потребителя да не се лута по монитора, търсейки важна информация.

Нашият екип има богат опит в разработването на красиви и оригинални уеб дизайни. Това се дължи преди всичко на факта, че ние обичаме това, което правим и то много! В продължение на няколко години Crops успешно създава ексклузивни дизайнерски оформления за лични, корпоративни, портални, продуктови, онлайн магазини и още много други уеб сайтове, които можете да разгледате в нашето ПОРТФОЛИО. Ние постоянно се адаптираме към новите тенденции и разработки, което ни дава възможност да предложим на нашите клиенти наистина професионално обслужване и качествени решения.

В целия процес при създаването на уеб сайтове участват нашите клиенти. Съобразяваме се с техните желания и изисквания. Максимално се стараем да задоволим всички тяхни очаквания, дори по отношение на цената за изработването на уеб дизайн. За нас това е много важно и разбираме, че в днешно време за добър бизнес е важна флексибилността по отношение на всичко, а ние сме наистина гъвкави. Затова без никакво притеснение ни потърсете.

Responsive уеб дизайн

Responsive уеб дизайн

При разработването на индивидуален проект целият ни екип, още от самото начало, се включва активно в планирането и проектирането на възможно най-добрите решения, както за функционалността, така и за естетичността на всеки уеб дизайн.

Много важен факт за нашите клиенти е, че предлагаме пълна гама от услуги. Това означава, че не е нужно да се скитате от една фирма на друга, за да получите изцяло квалитетен краен резултат. Ние ще се погрижим за всичко – от лого дизайна, през Уеб дизайн и SEO оптимизaция, чак до хостинг и поддръжка. При нас ще получите един наистина завършен продукт, който работи безотказно.

Ако желаете изработка на Уеб сайт от Crops, ние ще се постараем да получите:

 • Функционален и динамичен сайт.


 • SEO оптимизиран уеб дизайн.


 • Уникален и модерен изглед.


 • Бързи срокове на изпълнение.


 • Изгодни цени.

 • Има различни етапи при изработката на уеб сайт. След приключването им Вие ставате пълноправен собственик на красив интернет сайт с модерен стил и функционален уеб дизайн! Ако желаете да създадем нов сайт от нулата или да Ви обновим стария, ако е необходимо да разработим красив уеб дизайн на отделните елементи на сайта, например лого за онлайн магазин – просто се обърнете към нас и независимо от поставената задача, Вие винаги ще получите отличен резултат!

За допълнителна информация и цени относно изработката и преработката на уеб дизайн, се свържете с нас.

Свържете се с нас
 • Благодарим за цялото съдействие и професионализъм по изработката на обемните ни букви. Целият екип е очарован от крайния резултат.

  Фирма „Concord“
 • Благодаря отново и за перфектно свършената работа на Вас, и на всички Ваши колеги! Както винаги направихте от невъзможното- възможно!

  Фирма ”Smarty Center”
 • Стикерите пристигнаха и вече са поставени – идеални са! Благодаря Ви за професионализма и перфектно свършената работа!

  Фирма ”Гудуил Консултинг” ЕООД
 • Благодаря на теб и на целия ти екип за партньорското отношение, за коректно спазените срокове и за гъвкавостта спрямо нашите изисквания. За нас беше удоволствие да работим заедно и съм сигурна, че ни очакват много интересни проекти и занапред!

  Фирма Cargotec
 • Хиляди благодарности на всички ВАС от Кропс които се погрижихте за външния вид на колата ни и всички рекламни материали свързани с нашия бизнес. Просто нямам думи да опиша работата ви, но имам, за да ви препоръчам и то без никакво притеснение на всеки, който има нужда от рекламни материали. За всички вас които сте на кръстопът коя рекламна агенция да изберете, само искам да ви кажа, че в момента колата ни е много повече заглеждана от колкото която и да е знаменитост или друга луксозна кола, а аз имам Пежо Бипер. Не го мислете и КРОПС изберете!

  Йордан Петров
  Управител - Petq flowers
 • Лесна и бърза комуникация, страхотни професионалисти! Всичко беше направено в срок и въпреки леките разминавания, от наша страна, резултатът е страхотен.

  Борислав Томов
  Маркетинг Мениджър - Tez Tour
 • Сериозност, Постоянство и Съвършенство. Това са все термини, които описват няколкогодишна връзка, през която съм работила с чудесен екип.  Благодаря ви!

  Alina Pelivan
  General Manager - Mobexpert Bulgaria
 • Искам да изразя своето възмущение от практиките на агенциите, с които съм работил досега и да изразя възхищението си към начина на работа с CROPS. Всичко става лесно и бързо. CROPS изработи за мен един сайт, после още един, брошури, плакати, кутии, реклама в интернет, а съвсем скоро ще се радвам на онлайн магазин. Най-после намерих агенцията, на която да имам ПЪЛНО доверие. Ние дори вече не говорим за цени. Просто  – какво трябва да се свърши и после колко пари трябва да платя. CROPS извоюваха пълното ми доверие и, макар че от много страни продължават да валят най-различни конкурентни предложения, не смятам да се оглеждам наоколо, защото работата вече ми върви гладко и бизнесът ми, въпреки кризата, е на топ позиция. Не можем да смогнем да обработим всичко и търся още хора. Зад тези думи заставам с името и бизнеса си, който не вярва, нека погледне:  www.beniko.eu www.dermarollerbg.com

  скоро www.ishopbeauty.com

  Петър Иванов
  Управител
 • Момчета, благодаря ви за уникалната работа и високия професионализъм. Всичко, което правим заедно при вас става бързо, лесно и евтино! За мен други вече не съществуват!

  Станислав Арсенов
  Управител - Euforia 07
 • Като млада, но скоростно развиваща се компания ние търсим качествени партньори, които да вършат работата си безупречно. Във ваше лице ние намираме не само коректен и надежден партньор, но и професионалист, на който можем да разчитаме всекидневно. Благодаря ви за честната, скоростна и качествена работа.

  Иван Стоянчев
  Управител - Фютчър Енерджи
 • При съвместаната ни работа по обновения уеб портал http://magnum7.bg – вие проявихте качествата на безпорни професионалисти, давайки ни правилни насоки за развитието на нови бизнес идеи и спомогнахте безкрайно за налагането на новото ни лого на пазара. По многобройните проекти, които сме реализирали заедно, само можем да се надяваме всичките ни партньори да бъдат приятели, каквито  сте вие за нас!

 • Благодарим ви за съвестната работа и безкрайно големия ви професионализъм по изготвяне на нашия нов онлайн магазин, изработката на лого и корпоративна идентичност и брандирането на нашите магазини! Изключителна работа и прекрасно обслужване, които ни накараха да се почувстваме специални!

  Павлина Славчева
  Управител - Cvetarski.com

Ние чупим стереотипи, изграждаме сайтове и не връщаме клиенти. Обичаме да творим, да се учим и за нас не съществуват граници! Затова сме толкова уникални и затова ще изберете точно нас!

Хостинг Услуги

SuperOne

€1.5/ месец
€1.5/ месец
 • Пространство - 2GB
  Максимално пространство
 • Трафик - 50GB
  Месечен трафик
 • Add–on домейна - 1
  Максимално Add–on домейна
 • MySQL v.5 - 2
  Максимален брой MySQL v.5
 • FTP потребители - 5
  Максимален брой на FTP потребители
 • Пощенски кутии - 5
  Максимален брой Пощенски кутии
 • Поддръжка 24ч
  Камикадзе поддръжка 🙂

SuperStart

€3/ месец
€3/ месец
 • Пространство - 15GB
  Максимално пространство
 • Трафик - 150GB
  Месечен трафик
 • Add–on домейна - 10
  Максимално Add–on домейна
 • MySQL v.5 - 50
  Максимален брой MySQL v.5
 • FTP потребители - 50
  Максимален брой на FTP потребители
 • Пощенски кутии - 100
  Максимален брой Пощенски кутии
 • Поддръжка 24ч
  Камикадзе поддръжка 🙂

SuperPro

€6/ месец
€6/ месец
 • Пространство - 50GB
  Максимално пространство
 • Неограничен трафик
  Месечен трафик
 • Add–on домейна - 35
  Максимално Add–on домейна
 • MySQL v.5 - 500
  Максимален брой MySQL v.5
 • FTP потребители - Neograničeno
  Максимален брой на FTP потребители
 • Пощенски кутии - Неограничен
  Максимален брой Пощенски кутии
 • Поддръжка 24ч
  Камикадзе поддръжка 🙂

SuperHosting

€12/ месец
€12/ месец
 • Пространство - 150GB
  Максимално пространство
 • Неограничен трафик
  Месечен трафик
 • Add–on домейна - 100
  Максимално Add–on домейна
 • MySQL v.5 - Неограничен
  Максимален брой MySQL v.5
 • FTP потребители - Neograničeno
  Максимален брой на FTP потребители
 • Пощенски кутии - Неограничен
  Максимален брой Пощенски кутии
 • Поддръжка 24ч
  Камикадзе поддръжка 🙂