SEO Оптимизация

Имате уеб сайт, който е атрактивен, функционален и мислите, че съдържа всичко необходимо. Посетителите могат да намерят в него полезна информация, продуктите и услугите, които предлагате, но има само един малък проблем: Никой друг, освен Вас не посещава този сайт. Най-доброто решение за Вас е SEO оптимизация. Благодарение на нашия екип от специалисти, Вашият сайт може да заеме челни позиции в уеб търсачките (Google, Bing, Yahoo и т.н.), което със сигурност ще увеличи неговата посещаемост… Вижте повече

SEO Консултации

Услугата, която предлагаме Ви дава възможност да получите полезна информация, която ще Ви помогне да разберете защо сайтът Ви не е добре позициониран в търсачките или защо не е толкова популярен, колкото са тези на конкурентите Ви. SEO консултации се извършват, за да се подобри посещаемостта на даден уеб сайт, което е крачка към успешно му развитие… Вижте повече

Интернет маркетинг

Осъществявайки интернет маркетинг, ние предлагаме един обединен процес от създаване на стратегии и изграждане на интернет кампании в зависимост от целта, която желаем да постигнем. Добрият онлайн маркетинг може да даде отлични резултати и да бъде много по-успешен от обикновения маркетинг. Независимо дали имате вече съществуващ бизнес в Интернет, който искате да напредне, правите бизнес по традиционния начин, а Ви е необходима стратегия или имате идея за ново бизнес начинание – ние сме насреща да Ви помогнем… Вижте повече

Поддръжка на уеб сайт

Имате уеб сайт, но Ви е нужна поддръжка, актуализация и освежаване на съдържанието му, за да можете постоянно да бъдете качествено представени на Вашите потребители, клиенти и сътрудници. То тогава правилното решение за Вас е Поддръжка на уеб сайт от Crops. Предлагаме качествени услуги и бързи решения, за да може Вашият бизнес да бъде печеливш и успешно да се развива напред… Вижте повече

СЕО оптимизация или “Как да бъда на първа страница на Google”?

СЕО оптимизация

СЕО оптимизация

SEO (Search Engine Optimization) е област от интернет маркетинга, която се занимава с решаването на всеизвестния въпрос: Как сайтът ми да бъде на първа страница на Google?

Първо, най-добре е да Ви отговорим защо е необходима СЕО оптимизация?

Важно е да знаете, че СЕО оптимизация за Google представлява възможно най-ефикасният маркетинг. Ако някой ни предложи да избираме между това да бъдем първи на Гугъл за определена ключова дума или фраза от бизнеса, с който се занимаваме или да ни върви реклама по Нова телелевизия и БНТ в следващия един месец, със сигурност бихме избрали първото. Веднага ще Ви отговорим и защо.

Рекламите, представляват маркетинг, който „прекъсва“ хората, в това което правят и опитват да ги накарат да обърнат внимание на някакъв продукт. Прекъсват ги докато гледат филм или мач, докато шофират или разглеждат някой сайт, само и само поне малка част от тях да се заинтересоват за това, което предлагат. Тази система важи както за големи и сериозни фирми, така и за директните TVShop продажби.

СЕО оптимизация спада към друга категория. Помислете само…ако излизате първи на Google, когато някой търси, това което Вие предлагате, това означава, че всеки, независимо в коя точка на планетата се намира ще достигне до Вас. Т.е. излиза, че някой харчи огромни пари, за да може от милион хора, които е „прекъснал“ и изнервирал да намери 100, които ще имат нужда от това, което предлага, а Вие без да притеснявате никой, седите и пиете кафе и тези 100 човека сами идват при Вас. Звучи добре, нали?

Това не са някакви нови тенденции в маркетинга, които се извършат от днес или вчера. СЕО оптимизация е приоритет за голям брой световноизвестни фирми вече години наред.

Надяваме се, че с тази информация поне малко сме Ви заинтригували за услугите, които предлагаме и които можете да погледнете на сайта. Относно цена за СЕО оптимизация – винаги можем да се договорим лично и разумно при това.

Продължението и отговор на въпроса, как да бъдете на първа страница на Google, можете да намерите ТУК.

Желаете ли по-добра позиция в Google? Обърнете се към нас. Ние изработваме уеб сайтове и модифицираме вече съществуващи по всички правила и изисквания на Google.

SEO услуги:

 • SEO оптимизация


 • SEO консултации


 • Интернет маркетинг


 • Качествена поддръжка


 • Оптимизиран уеб дизайн


 • Интернет реклама


 • Google AdWords


 • Google Adsense


 • Google Webmaster Tools


 • Google Maps


 • Google Analytics


 • Google+ и Социални мрежи


 • SEO пакети

Свържете се с нас

Crops е рекламно студио, което е специализирано в изработката и SEO оптимизацията на уеб сайтове.

Нашият тим разполага с голям брой SEO експерти, а лидер в тази област е SEO специалистът, програмист и дизайнер – Зоран Чойбашич. Родом от гр.Белград, той има богат опит в създаването на онлайн магазини, уеб портали, корпоративни, лични и продуктови сайтове, както и в тяхното оптимизиране. В богатото му Портфолио влизат проекти от България, Сърбия, Черна гора, Босна, Хърватия и Англия. Говори свободно няколко езика – сръпски, английски, български, руски.