Външна реклама

Билбордове

Най-разпространената форма на външна реклама се казва билборд! В България с това име се определят основно рекламните конструкции с размер 4/3 м. и много често ще чуете, че ги наричаме „Пизи“!

Мегаборд

Мегабордове наричаме всички по-големи конструкции с размери над 4/3м, като най-разпространени са тези по републиканската пътна мрежа с размери 12м/6м

Скролери

Скролерите са сравнително нов продукт в България – представляват билборд с няколко основни размери 4/3; 3,65/2,42 и 1,2/1,8 м. Тяхното бързо разпространение и атрактивност идва от това, че изображенията върху тях се въртят и сменят на няколко секунди.

Сити Лайт - ракети

Стандартния размер на ракетите или т.нар. city light  е 120/180 см със задно осветяване на рекламното пано, като най-често можете да ги видите по спирките на градския транспорт!

Неонови надписи

Няма какво толкова да се каже за неоновите надписи – всички ги знаем добре. Изглеждат доста атрактивно, светят и придават една малко ретро атмосфера в добрия смисъл на думата!

Несветещи обемни букви

Несветещите обемни букви и надписи могат да бъдат изработени по няколко различни технологии, но за да не ви отегчаваме с излишни описания – свържете се с нас и ще се опитаме да намерим най-добрият начин да ги изработим за вас!

Светещи обемни букви

Начините за изработката на светещите рекламни букви и надписи също са няколко, но осветяването тук е най-важното нещо – може да бъде с луминисцентни лампи, LED диоди и може да бъде вътрешни оли външно, предно и задно!

Светещи кутии

Светещите кутии в най-общи линии представляват кутии изработени от пластмаса, алуминии или метал, върху които се поставя рекламно пано, което се осветява отзад или отпред в зависимост от желанието на клиента!