Печат

Печат от CROPS! Предлагаме толкова много видове печат, че може би на голяма част от хората това няма да се стори реално! Разбира се, ще бъдем честни с Вас и ще Ви обясним как така успяваме да обхванем толкова много услуги. И как така всички те са естетически издържани и висококачествени.

печат

Много просто – ние разполагаме с производствена база за широкоформатен дигитален, офсетов и дигитален, за печат на висока резолюция, за плоскопечат и за директен печат върху текстил! Всички останали типове печат предлагаме на производствени цени, но ги разпределяме при няколко различни партньори, с които работим от години. Съвместната ни работа е неизмерима, реализираните на практика проекти – неизчерпаеми и труднообхватни. Така че Вие, нашите клиенти, можете да бъдете спокойни за качеството на заявените продукти и услуги.

Какво предлагаме ние?

Освен най-добри условия, срокове и гаранции, ние Ви предлагаме и едни от най-добрите цени за печат на пазара. Що се отнася до обслужването – можете да питате потърсилите ни вече клиенти, които успяхме да запазим във времето. А както и сами знаете, в света на бизнеса сътрудничеството е най-важният фактор за дълго просъществуване!

Естествено, партньорите ни, които възлагат големи очаквания и доверие спрямо производствения процес, зад който стои името ни, също ползват преференции. По този начин изгодите са взаимни, а ние желаем точно това. Макар че различните видове печат имат различно предназначение, крайният резултат е винаги един и същ – безупречен!

Вместо заключение

Ако имате нужда от каквато и да била помощ във връзка с различните видове печатни технологии, можете да намерите необходимата информация на едно място – при нас. Пожелайте най-доброто за себе си, дома и бизнеса си. Не се колебайте а се свържете с нас на посочените контакти.

Не спирай! Рекламирай!

Широкоформатен печат

Широкоформатен дигитален печат, познат още като голямоформатен печат, се използва за изработката на реклами с по-големи размери. Под „по-големи размери“ разбирайте тези, които са над 1,50/1,50м.

Широкоформатен печат

Дигитален печат

Върху най-разпространените форми за малки тиражи на флаери, брошури, стикери, каталози, менюта, дипляни, листовки, плакати…

Дигитален печат

Офсетов печат

Най-разпространената технология с високо качество на изображението – идеалният избор за печататане на хартия в големи тиражи…

Офсетов печат

Ситопечат

Висококачествено печатане посредством сито върху предмети с неправилна форма – перфектният вариант за надписване и брандиране на множество видове медии…

Ситопечат

Тампонен печат

Ние ви предлагаме изключително качество на всякакви типове рекламни брошури, флаери, листовки, дипляни, каталози…

Тампонен печат

Сублимационен печат

Хубавата новина при сублимационния печат е, че могат да се отпечатват единични бройки. Не е необходимо да се отпечатва голям тираж, който няма да влезе в приложение и ще си спестите допълнителни разходи!

Сублимационен печат

Трансферен печат

Печатане чрез трансфериране на мастилата посредством висока температура от хартия върху почти всякаква повърхност…

Трансферен печат

Флексопечат

Ръкавни печатни материали вълнообразен картон, хартия, филми, фолиа, картон, етикети, вестници, многослойни торби, тишу, опаковки за течности и др. са само малка част от възможностите…

Флексопечат

Топъл печат

Трансфер на метализиран или пигментен слой от носещата повърхност /фолио/ върху предмет, използвайки топлина, натиск и време…

Топъл печат

Плоскопечат

Този тип UV печат се използва често много успешно и за ролни стандартни материали като винил, хартия и фолио, текстили и канаваци..

Плоскопечат

Широкоформатен печат с висока резолюция

Ако желаете да отпечатате малка бройка, единични бройки дори, с по-малък формат, обикновено трябва да използвате широкоформатни принтери с висока резолюция…

Широкоформатен печат с висока резолюция

  • Качествено обслужване


  • Качествени материали


  • Кратки срокове


  • Ниски цени


  • Уникални условия

При нас можете да откриете абсолютно всичко от печатната индустрия. Запознайте се със съществуващите стандартни и нестандартни начини на печат, печатни продукти и печатни материали.. Ако се нуждаете от съвет или насоки, можете да се обърнете към нас. С радост ще откликнем и ще направим всичко възможно, за да Ви помогнем. Потопете се в океана от печатни изделия, които предлагаме, и намерите идеалните за Вас цени и качество!

печат