Печат

Печат от CROPS! Предлагаме толкова много видове печат, че може би на голяма част от хората това няма да се стори реално! Разбира се, ще бъдем честни с Вас и ще Ви обясним как така успяваме да обхванем толкова много услуги. И как така всички те са естетически издържани и висококачествени.

печат

Много просто – ние разполагаме с производствена база за широкоформатен дигитален, офсетов и дигитален, за печат на висока резолюция, за плоскопечат и за директен печат върху текстил! Всички останали типове печат предлагаме на производствени цени, но ги разпределяме при няколко различни партньори, с които работим от години. Съвместната ни работа е неизмерима, реализираните на практика проекти – неизчерпаеми и труднообхватни. Така че Вие, нашите клиенти, можете да бъдете спокойни за качеството на заявените продукти и услуги.

Какво предлагаме ние?

Освен най-добри условия, срокове и гаранции, ние Ви предлагаме и едни от най-добрите цени за печат на пазара. Що се отнася до обслужването – можете да питате потърсилите ни вече клиенти, които успяхме да запазим във времето. А както и сами знаете, в света на бизнеса сътрудничеството е най-важният фактор за дълго просъществуване!

Естествено, партньорите ни, които възлагат големи очаквания и доверие спрямо производствения процес, зад който стои името ни, също ползват преференции. По този начин изгодите са взаимни, а ние желаем точно това. Макар че различните видове печат имат различно предназначение, крайният резултат е винаги един и същ – безупречен!

Вместо заключение

Ако имате нужда от каквато и да била помощ във връзка с различните видове печатни технологии, можете да намерите необходимата информация на едно място – при нас. Пожелайте най-доброто за себе си, дома и бизнеса си. Не се колебайте а се свържете с нас на посочените контакти.

Не спирай! Рекламирай!

Широкоформатен печат

Широкоформатен дигитален печат, познат още като голямоформатен печат, се използва за изработката на реклами с по-големи размери. Под „по-големи размери“ разбирайте тези, които са над 1,50/1,50м.

Широкоформатен печат

Дигитален печат

Върху най-разпространените форми за малки тиражи на флаери, брошури, стикери, каталози, менюта, дипляни, листовки, плакати…

Дигитален печат

Офсетов печат

Най-разпространената технология с високо качество на изображението – идеалният избор за печататане на хартия в големи тиражи…

Офсетов печат

Ситопечат

Висококачествено печатане посредством сито върху предмети с неправилна форма – перфектният вариант за надписване и брандиране на множество видове медии…

Ситопечат

Тампонен печат

Ние ви предлагаме изключително качество на всякакви типове рекламни брошури, флаери, листовки, дипляни, каталози…

Тампонен печат

Сублимационен печат

Хубавата новина при сублимационния печат е, че могат да се отпечатват единични бройки. Не е необходимо да се отпечатва голям тираж, който няма да влезе в приложение и ще си спестите допълнителни разходи!

Сублимационен печат

Трансферен печат

Печатане чрез трансфериране на мастилата посредством висока температура от хартия върху почти всякаква повърхност…

Трансферен печат

Флексопечат

Ръкавни печатни материали вълнообразен картон, хартия, филми, фолиа, картон, етикети, вестници, многослойни торби, тишу, опаковки за течности и др. са само малка част от възможностите…

Флексопечат

Топъл печат

Трансфер на метализиран или пигментен слой от носещата повърхност /фолио/ върху предмет, използвайки топлина, натиск и време…

Топъл печат

Плоскопечат

Този тип UV печат се използва често много успешно и за ролни стандартни материали като винил, хартия и фолио, текстили и канаваци..

Плоскопечат

Широкоформатен печат с висока резолюция

Ако желаете да отпечатате малка бройка, единични бройки дори, с по-малък формат, обикновено трябва да използвате широкоформатни принтери с висока резолюция…

Широкоформатен печат с висока резолюция

 • Качествено обслужване


 • Качествени материали


 • Кратки срокове


 • Ниски цени


 • Уникални условия

При нас можете да откриете абсолютно всичко от печатната индустрия. Запознайте се със съществуващите стандартни и нестандартни начини на печат, печатни продукти и печатни материали.. Ако се нуждаете от съвет или насоки, можете да се обърнете към нас. С радост ще откликнем и ще направим всичко възможно, за да Ви помогнем. Потопете се в океана от печатни изделия, които предлагаме, и намерите идеалните за Вас цени и качество!

печат

 • Благодаря отново и за перфектно свършената работа на Вас, и на всички Ваши колеги! Както винаги направихте от невъзможното- възможно!

  Фирма ”Smarty Center”
 • Стикерите пристигнаха и вече са поставени – идеални са! Благодаря Ви за професионализма и перфектно свършената работа!

  Фирма ”Гудуил Консултинг” ЕООД
 • Благодаря на теб и на целия ти екип за партньорското отношение, за коректно спазените срокове и за гъвкавостта спрямо нашите изисквания. За нас беше удоволствие да работим заедно и съм сигурна, че ни очакват много интересни проекти и занапред!

  Фирма Cargotec
 • Хиляди благодарности на всички ВАС от Кропс които се погрижихте за външния вид на колата ни и всички рекламни материали свързани с нашия бизнес. Просто нямам думи да опиша работата ви, но имам, за да ви препоръчам и то без никакво притеснение на всеки, който има нужда от рекламни материали. За всички вас които сте на кръстопът коя рекламна агенция да изберете, само искам да ви кажа, че в момента колата ни е много повече заглеждана от колкото която и да е знаменитост или друга луксозна кола, а аз имам Пежо Бипер. Не го мислете и КРОПС изберете!

  Йордан Петров
  Управител - Petq flowers
 • Лесна и бърза комуникация, страхотни професионалисти! Всичко беше направено в срок и въпреки леките разминавания, от наша страна, резултатът е страхотен.

  Борислав Томов
  Маркетинг Мениджър - Tez Tour
 • Сериозност, Постоянство и Съвършенство. Това са все термини, които описват няколкогодишна връзка, през която съм работила с чудесен екип.  Благодаря ви!

  Alina Pelivan
  General Manager - Mobexpert Bulgaria
 • Искам да изразя своето възмущение от практиките на агенциите, с които съм работил досега и да изразя възхищението си към начина на работа с CROPS. Всичко става лесно и бързо. CROPS изработи за мен един сайт, после още един, брошури, плакати, кутии, реклама в интернет, а съвсем скоро ще се радвам на онлайн магазин. Най-после намерих агенцията, на която да имам ПЪЛНО доверие. Ние дори вече не говорим за цени. Просто  – какво трябва да се свърши и после колко пари трябва да платя. CROPS извоюваха пълното ми доверие и, макар че от много страни продължават да валят най-различни конкурентни предложения, не смятам да се оглеждам наоколо, защото работата вече ми върви гладко и бизнесът ми, въпреки кризата, е на топ позиция. Не можем да смогнем да обработим всичко и търся още хора. Зад тези думи заставам с името и бизнеса си, който не вярва, нека погледне:  www.beniko.eu www.dermarollerbg.com

  скоро www.ishopbeauty.com

  Петър Иванов
  Управител
 • Момчета, благодаря ви за уникалната работа и високия професионализъм. Всичко, което правим заедно при вас става бързо, лесно и евтино! За мен други вече не съществуват!

  Станислав Арсенов
  Управител - Euforia 07
 • Като млада, но скоростно развиваща се компания ние търсим качествени партньори, които да вършат работата си безупречно. Във ваше лице ние намираме не само коректен и надежден партньор, но и професионалист, на който можем да разчитаме всекидневно. Благодаря ви за честната, скоростна и качествена работа.

  Иван Стоянчев
  Управител - Фютчър Енерджи
 • При съвместаната ни работа по обновения уеб портал http://magnum7.bg – вие проявихте качествата на безпорни професионалисти, давайки ни правилни насоки за развитието на нови бизнес идеи и спомогнахте безкрайно за налагането на новото ни лого на пазара. По многобройните проекти, които сме реализирали заедно, само можем да се надяваме всичките ни партньори да бъдат приятели, каквито  сте вие за нас!

 • Благодарим ви за съвестната работа и безкрайно големия ви професионализъм по изготвяне на нашия нов онлайн магазин, изработката на лого и корпоративна идентичност и брандирането на нашите магазини! Изключителна работа и прекрасно обслужване, които ни накараха да се почувстваме специални!

  Павлина Славчева
  Управител - Cvetarski.com