[dt_benefits_vc style=“3″ header_size=“h1″ content_size=“normal“ number=“12″ order=“asc“ columns=“2″ dividers=“false“ category=“%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b0%d1%82-1″]

Печат

Печат

Печат

Печат от CROPS! Толкова много видове печат предлагаме, че може би на много хора това няма да се стори реално! Разбира се трябва да бъдем честни и да ви обясним как точно успяваме да предложим толкова много услуги с различни типове печат. Много просто – ние разполагаме с производствена база за широкоформатен дигитален печат, за офсетов и дигитален печат, за печат на висока резолюция, за плоскопечат и за директен печат върху текстил! Всички останали типове печат ги предлагаме на производствени цени, но ги разпределяме при няколко различни партньори, с които работим от години и толкова много работа във връзка с печат сме свършили заедно, че просто знаем какво, как и къде да разпределим при нашитепартньори, така че вие, нашите клиенти да получите най-добрата цена за печат, заедно с най-добрите възможни условия, срокове за печат и обслужване, за да не ви се налага да ходите и търсите варианти на различни места и да си губите времето, разпределяйки многото видове печат, които използвате за вашите рекламни материали.

Естествено нашите партньори се възползват на същите преференциални цени и условия от нашите производствени мощности за различните типове печат, така че изгодата от цялата тази работа за печат е взаимна! Е това е – имате огромно богатство от услуги и типове печат на уникални цени и условия и всичко това на едно място.

featured-08

При нас можете да откриете абсолютно всичко от печатната индустрия – стандартни и нестандартни начини на печат, печатни продукти и материали, различни типове печат. Можете да се обърнете към нас по всяко време за съвети и насоки в печатната област и ние ще направим възможното да ви помогнем да намерите това, което търсите на най-добра цена и с най-добро качество.

 • Качествено обслужване


 • Качествени материали


 • Кратки срокове


 • Ниски цени


 • Уникални условия

Свържете се с нас

2 коментара

 1. Здравейте,
  Искам да си поръчам такъв печат.

  Може ли да ми кажете какви са размерите? На мен ми трябва по-голям формат от типа на 10см на 5 см (примерно). Колко ще струва и за колко време се изготвя?

  Поздрави

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment