[dt_benefits_vc style=“3″ header_size=“h1″ content_size=“normal“ number=“12″ order=“asc“ columns=“2″ dividers=“false“ category=“%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b0%d1%82-1″]

Печат

Печат

Печат

Печат от CROPS! Толкова много видове печат предлагаме, че може би на много хора това няма да се стори реално! Разбира се трябва да бъдем честни и да ви обясним как точно успяваме да предложим толкова много услуги с различни типове печат. Много просто – ние разполагаме с производствена база за широкоформатен дигитален печат, за офсетов и дигитален печат, за печат на висока резолюция, за плоскопечат и за директен печат върху текстил! Всички останали типове печат ги предлагаме на производствени цени, но ги разпределяме при няколко различни партньори, с които работим от години и толкова много работа във връзка с печат сме свършили заедно, че просто знаем какво, как и къде да разпределим при нашитепартньори, така че вие, нашите клиенти да получите най-добрата цена за печат, заедно с най-добрите възможни условия, срокове за печат и обслужване, за да не ви се налага да ходите и търсите варианти на различни места и да си губите времето, разпределяйки многото видове печат, които използвате за вашите рекламни материали.

Естествено нашите партньори се възползват на същите преференциални цени и условия от нашите производствени мощности за различните типове печат, така че изгодата от цялата тази работа за печат е взаимна! Е това е – имате огромно богатство от услуги и типове печат на уникални цени и условия и всичко това на едно място.

featured-08

При нас можете да откриете абсолютно всичко от печатната индустрия – стандартни и нестандартни начини на печат, печатни продукти и материали, различни типове печат. Можете да се обърнете към нас по всяко време за съвети и насоки в печатната област и ние ще направим възможното да ви помогнем да намерите това, което търсите на най-добра цена и с най-добро качество.

 • Качествено обслужване


 • Качествени материали


 • Кратки срокове


 • Ниски цени


 • Уникални условия

Свържете се с нас
 • Благодаря отново и за перфектно свършената работа на Вас, и на всички Ваши колеги! Както винаги направихте от невъзможното- възможно!

  Фирма ”Smarty Center”
 • Стикерите пристигнаха и вече са поставени – идеални са! Благодаря Ви за професионализма и перфектно свършената работа!

  Фирма ”Гудуил Консултинг” ЕООД
 • Благодаря на теб и на целия ти екип за партньорското отношение, за коректно спазените срокове и за гъвкавостта спрямо нашите изисквания. За нас беше удоволствие да работим заедно и съм сигурна, че ни очакват много интересни проекти и занапред!

  Фирма Cargotec
 • Хиляди благодарности на всички ВАС от Кропс които се погрижихте за външния вид на колата ни и всички рекламни материали свързани с нашия бизнес. Просто нямам думи да опиша работата ви, но имам, за да ви препоръчам и то без никакво притеснение на всеки, който има нужда от рекламни материали. За всички вас които сте на кръстопът коя рекламна агенция да изберете, само искам да ви кажа, че в момента колата ни е много повече заглеждана от колкото която и да е знаменитост или друга луксозна кола, а аз имам Пежо Бипер. Не го мислете и КРОПС изберете!

  Йордан Петров
  Управител - Petq flowers
 • Лесна и бърза комуникация, страхотни професионалисти! Всичко беше направено в срок и въпреки леките разминавания, от наша страна, резултатът е страхотен.

  Борислав Томов
  Маркетинг Мениджър - Tez Tour
 • Сериозност, Постоянство и Съвършенство. Това са все термини, които описват няколкогодишна връзка, през която съм работила с чудесен екип.  Благодаря ви!

  Alina Pelivan
  General Manager - Mobexpert Bulgaria
 • Искам да изразя своето възмущение от практиките на агенциите, с които съм работил досега и да изразя възхищението си към начина на работа с CROPS. Всичко става лесно и бързо. CROPS изработи за мен един сайт, после още един, брошури, плакати, кутии, реклама в интернет, а съвсем скоро ще се радвам на онлайн магазин. Най-после намерих агенцията, на която да имам ПЪЛНО доверие. Ние дори вече не говорим за цени. Просто  – какво трябва да се свърши и после колко пари трябва да платя. CROPS извоюваха пълното ми доверие и, макар че от много страни продължават да валят най-различни конкурентни предложения, не смятам да се оглеждам наоколо, защото работата вече ми върви гладко и бизнесът ми, въпреки кризата, е на топ позиция. Не можем да смогнем да обработим всичко и търся още хора. Зад тези думи заставам с името и бизнеса си, който не вярва, нека погледне:  www.beniko.eu www.dermarollerbg.com

  скоро www.ishopbeauty.com

  Петър Иванов
  Управител
 • Момчета, благодаря ви за уникалната работа и високия професионализъм. Всичко, което правим заедно при вас става бързо, лесно и евтино! За мен други вече не съществуват!

  Станислав Арсенов
  Управител - Euforia 07
 • Като млада, но скоростно развиваща се компания ние търсим качествени партньори, които да вършат работата си безупречно. Във ваше лице ние намираме не само коректен и надежден партньор, но и професионалист, на който можем да разчитаме всекидневно. Благодаря ви за честната, скоростна и качествена работа.

  Иван Стоянчев
  Управител - Фютчър Енерджи
 • При съвместаната ни работа по обновения уеб портал http://magnum7.bg – вие проявихте качествата на безпорни професионалисти, давайки ни правилни насоки за развитието на нови бизнес идеи и спомогнахте безкрайно за налагането на новото ни лого на пазара. По многобройните проекти, които сме реализирали заедно, само можем да се надяваме всичките ни партньори да бъдат приятели, каквито  сте вие за нас!

 • Благодарим ви за съвестната работа и безкрайно големия ви професионализъм по изготвяне на нашия нов онлайн магазин, изработката на лого и корпоративна идентичност и брандирането на нашите магазини! Изключителна работа и прекрасно обслужване, които ни накараха да се почувстваме специални!

  Павлина Славчева
  Управител - Cvetarski.com

2 Comments

 1. Здравейте,
  Искам да си поръчам такъв печат.

  Може ли да ми кажете какви са размерите? На мен ми трябва по-голям формат от типа на 10см на 5 см (примерно). Колко ще струва и за колко време се изготвя?

  Поздрави

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment