Печатни материали

Ние ви предлагаме почти всичко от света на печатната реклама! За всеки бизнес рекламните материали и печатните продукти са от изключително значение, независимо от мащаба на бизнеса. Нашите продукти са винаги с гарантирано качество, конкурентна цена и направени във възможно най-краткия срок. На всичкото отгоре ние гарантираме на всеки наш клиент перфектно обслужване и съдействие във всеки етап на изпълнението на поръчките му. Нашите момчета и момичета от всеки отдел ще се постараят всичко да бъде направено блестящо!

Широкоформатен дигитален печат

Винил

В широкоформатния дигитален печат винилът е може би най-често използваният и универсиален материал. С негова помощ се изработват неща като билбордове, мегабордове, транспаранти, външни рекламни пана, хоругви и др. Билбордовете в България са по правило с размер 4/3 м. като разбира се има изключения от правилото. В рекламата много често ще чуете да ги наричат „Пизи“

 

Мегаборд

Мегабордите, мегабордовете или просто големите билбордове най-често се срещат по магистралите и големите булеварди. Могат да бъдат с различни размери, но най-често в България са с размери 8/6 м, 12/6 м.

Стикери

Самозалепващо се фолио перманентно за облепване на гладки и слаборелефни повърхности. От този тип фолио се изработват стикери за стъкла, прозорци, витрини, плоскости с равна повърхност, врати.

Лепенки

Сменяемото фолио или по-популярно като removable (римувабъл) е фолио, което се използва за облепяне на обекти за кратки рекламни кампании. Предимството му е, че лепилният слой, който на обикновеното перманентно фолио остава по повърхността след отстраняване на стикерите, тук си отива заедно с фолиото при демонтаж. ВАЖНО!!! – сменяемото фолио е препоръчително да се използва за облепяне с период не по-голям от 3 до 6 месеца, защото след изтичане на този срок то се превръща в перманентно фолио, чието лепило остава след демонтирането му.

Витринни графики

Подобна на разликата между винил и винилова мрежа е и разликата между обикновеното перманентно PVC мономерно фолио и перфо фолиото или както още е популярно one way vision фолио, което се използва основно за облепяне на повърхности през които трябва да прониква светлина, както и да се вижда през тях – това са стъкла, прозрачни повърхности, прозорци, витрини през които от едната страна се вижда изображението, което е напечатано посредством широкоформатен печат, а от другата се вижда свободно през самото фолио. Това е най-използваният материал за облепяне на стъклата, прозорците и витрините на магазини и търговски обекти. Много често се използва и за облепване на цели стъклени фасади на сгради.

Графики за камиони, бусове

Полимерното фолио е перманентно самозалепващо фолио, предназначено за облепяне на слабо до средно релефни повърхности. Използва се за автомобили, с леки кривини, за плоскости с леки вдлъбнатини и малък релеф. Много е удобно за използване върху каросерии на камиони. Ние препоръчваме за всеки вид фолио – полагане на слой ламинат за максимална издръжливост и устойчивост на изображенията.

Автомобилни графики

Автомобилното фолио или както го наричаме в бранша каст (cast) е изключителен материал – тънък, но с висока степен на разтягане, който може да „обере“ големи кривини, силно нагънати повърхности и дълбоки релефи. По името му можете да се досетите, че това е и материала, с който се облепят автомобили.

Подови стикери

Подовите графики са самозалепващи се стикери, които се ламинират със специален слой подов ламинат с висока плътност, което позволява голяма издръжливост в натоварени помещения!

City light - ракети

най-честата употреба на този вид хартия е за изработването на постери, city ligh (сити лайт) ракети, хартиени билборди, интериорна реклама

Скролер бордове

Този материал се използва за много и раязлични рекламни цели, като основните са city light рекламни съоражения, скролер бордове и ракети

Знамена и флагове

Печат на няколко основни вида текстилни материали, от които се изработват знамена и флагове. Пана за интериорна реклама, банери…

Картини и репродукции

Канавацата или канава е текстилен материал, който ние използваме за печат на всякакви банери, репродукции на картини и бутикови рекламни материали за интериорна употреба

Пана за светещи кутии

Филми за предно или задно осветяване – фронтлит или беклит

Калкани

Empty section. Edit page to add content here.

Строителни мрежи

Empty section. Edit page to add content here.

Офсетов и дигитален печат

Флаери

Всички сме виждали най-стандартния и разпространен рекламен материал след визитната картичка. Прави се по няколко начина и формати, а стереотипа е да бъде пъноцветен двустранен печат на 130-150 гр. хартия с една прегъвка по средата. При нас можете да поръчате на супер цени!

флаери

флаери

Дипляни

Дипляната е често срещан рекламен материал, който е с две прегъвки и се сгъва по различни начини – на хармоника, със захлупване…

Листовки

Листовката е може би най-евтиния рекламен материал. Тя се състои от един лист едностранно или двустранно напечатан. Няма сгъвки и прегъвки, но върши прекрасна работа!

Брошури

Един от по-сложните стандартни рекламни материали – състои се от няколко страници, които са захванати по някакъв начини – например с телчета!

Пликове за писма

Варианти и вариации има всякакви – с прозрачно „прозорче“ или без, различни типове формати. А6, А5, А4, А3 – вие избирате, ние изработваме!

Ноутпад и блокнотове

Блок бележниците, ноутпадове или блокнотове – всичко това са наименованията на един рекламен печатен продукт, който всички сме виждали – представлява блок от залепени помежду си листове, върху които може да се водят бележки и да се пише.

Бланки

Фирмени бланки от различни хартии, химизирани, прошнуровани и пронумеровани 🙂

Плакати и постери

Можем да ви направим постери и плакати (което значи едно и също нещо) в много различни размери. Важен е и тиража, за да ги изработим на най-добрата възможна цена

Етикети

За всякакви продукти

Календари

Еднолистови или многолистови календари, стандартни и нестандартни с отбелязване на датата или т.нар. работен календар

Каталози

Каталозите са една необятна тема, но основно това са рекламни материали с различни типове ушиване (конци или телчета) – с много страници и листове, които се използват… знаете за какво няма смисъл ние да ви казваме. Поръчайте ги при нас и ние ще ви дадем подарък!

Книги

За четящите… с букви, за другите – с картинки 🙂 Даже и книги-игри!

Визитни картички

Визитни картики, визитки, бизнес картички и как ли още не наричат това малко картонче със стандартна правоъгълна форма и стандартен размер 9/5 см. Ние ви препоръчваме да спазвате този размер, а формата и дизайна да бъдат максимално нестандартни и креативни!

Покани

Сгъвани или еднолистови – поканите са много и различни видове за всякакви типове събития – лични и корпоративни! Хартиите и дизайните също могат да бъдат всякакви!

Менюта

Менюта за ресторанти и заведения – в различна форма, дизайн, материал и подвързия!

Подложки за чаши

Бирени, алкохолни и безалкохолни – всякакви!

Стикери

лепенки, стикери, ватенки 🙂 Когато искате да залепите някъде вашите рекламни послания!

Кубчета

Кубчета с листчета – лепящи, миришещи и какви ли не още

Уоблери

Уоблерите са един от продуктите, които помагат на вашите стоки да бъдат забелязани измежду хилядите други по магазините!

Тетрадки

С тесни и широки редове, на квадратчета и румбуидчета 🙂 какви ли не… във всякакъв формат със и без спирала!

Календари

Работни и безработни, еднолистови и многолистови… 🙂

Папки

Стандартни и нестандартни папки във всички познати и непознати форми и формати!

Скреч карти

Just scrach it!

Холдери

Да холдват вашите продукти!

Класьори

Е как за какво? Не за класации…

Списания

И всякакви други периодични издания!

Директен печат на плоскости

Табели с директен печат

Директен едностранен или двустранен печат върху PVC плоскости като Коматекс, Форекс или Симона. UV мастила, устойчиви на външни условия с качество до 1440 dpi

Интериорни табели

UV печат върху пенокартон в разлини дебелини, картонени плоскости, изключително подходящи за употреба в закрити помещения. Фотореалистичен печат!

Светещи кутии

Директен печат или каширане на фолио върху плексиглас – опал или прозрачен с различни дебелини на материала и размери до 2.05/3.05 м.

Интериорни решения за декорация

Дървени и метални плоскости и материали като гипсокартон с директен печат на висока резолюция!

Екстериорни табели и решения за фасади

UV печат издръжлив на външни условия върху алуминиеви плоскости, метални и пластмасови материали.

Шаблони и други глезотии

картони, ре-борд и куп други екзотични материали – печат и изрязване в сложни форми

2 коментара

  1. Здравейте!

    Бих искала да получа цена за изработка на картончета за игра. (Картончетата трябва да бъдат подобни на тези за детските игри Лото. Дебели и с хубаво качество).

    Измислили сме тип интелектуална бордова игра и търсим кой може да създаде картончетата и самата основа.

    Възможно ли е подобна поръчка да бъде направена във вашата фирма?

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment