Изработка на онлайн магазин
онлайн магазин

онлайн магазин

В днешно време да имаш онлайн магазин е един от най-печелившите и развиващи се бизнеси, дори по време на криза. Казваме това от личен опит. Изработка на онлайн магазин е умен ход по пътя към развитие, финансов просперитет и благополучие. Дали като ново начало, или като допълнение към вече съществуващ реален бизнес, интернет магазинът изисква минимални средства за поддръжка.

Като пример ще Ви представим един онлайн магазин, създаден от нас, за продажба на дрехи онлайнwww.onlinedrehi.net. Още от пръв поглед грабва вниманието – изчистен и със стил. Този сайт създадохме за целите на информативната страница, която четете в момента. Той не е действащ, тъй като ние се занимаваме с уеб сайтове, а не с дрехи. Това не означава обаче, че ако го желаете, не може да го имате. Информация относно цената му можете да намерите по-надолу на страницата. Но нека още малко да Ви запознаем с онлайн магазините, които изграждаме.

Всеки може да предлага различни продукти и услуги в интернет. Повярвайте, можете да продадете почти всичко, което си представите.

За какво трябва да помислите Вие:

Категории и търсачка за онлайн магазин

Категории и търсачка за онлайн магазин

Необходимо е да имате идеята и желанието и, разбира се, малко помощ от наша страна. Важното в случая е тези продукти или услуги да са добре подредени, подробно описани и класифицирани, за да могат клиентите да намерят необходимата информация преди да я потърсят при конкурентите Ви. За тази цел сме създали главни категории, които ще Ви насочат към това, което търсите. А дори и това да не помогне, сме вградили търсачка, която да Ви улесни.

Онлайн магазин позволява артикулите да се преглеждат/сортират според вид, цена, характеристики, описание и/-ли друга полезна информация. Голям е броят на хората, които веднага след като изберат категорията продукти, желаят артикулите да се подредят според „ЦЕНА“ или „НАЙ-НОВИ“. Това правят 78% от потребителите на online магазини.

Оценка и мнение

Оценка и мнение

В интернет магазините има възможност потребителите да дадат своята оценка, да оставят коментар или да зададат допълнителни въпроси. По този начин се осъществява пряка комуникация с потенциални клиенти и се добива информация за качеството на предлаганите от Вас стоки/услуги. Цялата тази информация е важна и помага във всеки един момент да знаете накъде вървите – дали се развивате, или сте в застой. Във втория случай е необходимо да направите корекции, за да бъдат Вашите продукти по-интересни от тези на конкурентите Ви.

Дори след изработване на онлайн магазин, ако желаете, ние винаги можем да вмъкнем допълнителни приложения, да променим изглед или премахнем това, което вече не Ви се нрави. За някои, макар и сложно да звучи, онлайн магазин е наистина лесен за употреба. В интерес на истината се управлява много по-лесно, отколкото истински магазин.

Всеки наш онлайн магазин

Контрол панел на онлайн магазин

Контрол панел на онлайн магазин

има контролен панел, от който Вие извършвате всички дейности: вкарвате/премахвате продукти, определяте цени и намаления, следите колко поръчки са направени, какви са доходите Ви по месеци и т.н. Получавате пълен отчет, какъвто и най-добрият Ви служител не може да направи. А най-хубавото е, че не трябва да инсталирате система за видеонаблюдение, тъй като никой не може да открадне от Вас – нито клиентите, нито служителите. Един добър онлайн магазин може да има по-голям оборот дори и от най-добрия магазин на „Витошка“.

За потребителите е важно по лесен и достъпен начин да достигнат до информацията, която ги интересува, свързана с: дейността на фирмата Ви; продуктите и услугите, които предлагате; как да поръчат; методите на плащане; начин на доставка; гаранции; възможност за замяна и т.н.

Информация

Информация

Всъщност съществува голям списък с възможности. Както виждате, ние сме се потрудили да създадем страници с информация точно за тези неща – за да добиете по-ясна представа. И при онлайн магазина важат същите правила, както при всеки друг магазин – купувачът иска възможно най-бързо да получи купената стока, да може да направи рекламация или замяна, ако е необходимо, и във всеки момент да може да се свърже с Вас, ако има нужда от допълнителна информация.

Според българското законодателство търговията през интернет се осъществява, подобно на обикновената търговия, с някои изключения. Със законовата рамка по-подробно можете да се запознаете, като последвате тази страница.

Онлайн магазин от Crops

Успяхме ли да Ви убедим, че да имате онлайн магазин е една наистина добра идея? Ако да, то тогава без притеснение се свържете с нас. Ние ще се радваме да изградим за Вас най-добрия интернет магазин. Някои от вече завършените ни проекти можете да разгледате в нашето ПОРТФОЛИО. И, да,…не сме забравили какво Ви обещахме по-горе – www.onlinedrehi.net е напълно изграден и завършен онлайн магазин, в който трябва само да вкарате продукти. Цена и Повече информация за него можете да получите на посочените телефони и формите за контакт, публикувани в дъното на сайта.

онлайн магазин за всички устройства

онлайн магазин за всички устройства

В днешни дни постоянно се измислят какви ли не нови и нови неща. Технологиите са все по-напреднали, а с напредването им се променят и изискванията при изграждането на уеб сайтове. Това важи не само при уеб дизайна, но и при SEO оптимизацията. Всеки добър уеб дизайнер е запознат с това. Поради тази причина всеки онлайн магазин, който изграждаме, създаваме индивидуално – с оригинален и красив дизайн. Последният, от своя страна, може да се зареди на всеки телефон, таблет, лаптоп, компютър или каквото и да е устройство, което има интернет. И не само.

Освен, че потребителите подробно могат да разгледат Вашите продукти, могат директно и да поръчат от своя телефон, седейки и пиейки кафе в някое заведение или разхождайки се из парка. Като създавате бизнес, нека бъде в крак с времето!

Портфолио - Уеб Дизайн
Уеб Дизайн и СЕО Оптимизация
Нашите Клиенти
[dt_logos number=“8″ animation=“top“ columns=“4″ dividers=“true“]