Нестандартни сувенири и Коледни подаръци – защо не…

Нестандартни сувенири

Нестандартни сувенири

Част от нашите нестандартни сувенири можете да видите в нашия сайт, а информация за тях – в настоящата статия.

Сувенирната реклама е неделима част от рекламните кампаниии на (почти) всяка компания. Изключително разнообразна, тя дава възможност за разгръщането на творчески подход, съчетан с креативна мисъл. Последните са гарант за големия брой впечатлени и привлечени клиенти, зарадвани приятели и ощастливени познати и роднини.

Най-често нестандартни сувенири се използват по време на изложения, в които се съревновават различни компании. В тези неформални борби за привличането на погледи всяка от фирмите се стреми да спечели потенциалните бъдещи клиенти.  Как ще стане това? – Като ги изненада с максимално неустоими предложения и атрактивни рекламни материали. Пазарът познава много и различни рекламни трикове, но най- класическият и в същото време един от най-практичните и сравнително евтини е сувенирната реклама.

Виждали сме всякакви решения. Като започнем от обикновени календари и химикалки, през запалки и пепелници, флаш памет и рекламни торбички, та чак до материали, направени изцяло от рециклирани материали, каквито ние можем да Ви предложим. Рядкост обаче си остават оригиналните нестандартни сувенири.

Правила, които следва да спазвате

Има няколко важни правила в сувенирната реклама. Тъй като обикновено рекламното поле е ограничено откъм размери, при процеса на изработване са достъпни между 4 или 8 цвята. Или поне толкова на брой се препоръчват обикновено. Използвайте максимално опростена информация – например печат на Вашето лого или интернет страница и, ако има възможност, телефон за контакт. Това са достатъчни параметри, които  да ориентират потенциалния клиент какво му предлагате/подарявате и къде може да го открие.

Опитът ни показва, че силата на всички нестандартни сувенири е не толкова в рекламното послание, колкото в самия жест към клиента. Продуктите от гамата на сувенирната реклама са винаги добре приемани и предизвикват одобрителни усмивки и приятни спомени у клиентите. Именно поради тази причина е предпочитана в бизнес средите за Коледни и Новогодишни подаръци. Рекламна торбичка на Вашата фирма, в която клиентът може да открие Ваши рекламни нестандартни сувенири, винаги ще се приеме добре и ще напомня, както за Вас самите, така и за жеста, който сте направили.

По- долу ще изброим повечето възможни артикули за сувенирна реклама, като това нека Ви служи като подсказка за някоя и друга оригинална идея за подарък, който да дарите на Вашите дългогодишни колеги и партньори, както и потенциални клиенти.

Използвайте нестандартни сувенири – те създават у хората усещане, че Вие имате внушителна и нетрадиционна корпоративна идентичност и понеже редовно влизат в употреба в ежедневието, гарантира, че Вашето лого или слоган постоянно ще достигат до съзнанието на всеки, който притежава сувенир на Вашата компания.

А ето и някои от нашите предложения:

Химикалки

Запалки

Пепелници

USB памет

Ключодържатели

Визитници

Бележници

Папки

Чанти

Торбички

Часовници

Еко изделия

Календари

Чаши

Балони

Рулетки

Тениски

Шапки

Чадъри

Калкулатори

Часовници

Термоси

Магнити

Значки

Коледни играчки под формата на топки

Надуваеми рекламни изделия

За повече нагледна информация можете да се „разходите“ в категорията ни „Каталози“, където най- вероятно ще откриете това, от което имате нужда.

Ние сме на Ваше разположение при всякакви въпроси и запитвания. Очакваме Ви!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment