Облепяне на витрини

Рекламно студио Кропс Ви предлага пълно или частично облепяне на вашите стъкла, прозорци, витрини и фасади…

Облепяне на витрини

Облепяне на транспортни средства

Рекламно студио Кропс Ви предлага пълно или частично облепяне на автомобили и всякакви видове транспортни и превозни средства. Дизайн, печат и брандиране на товарни, лекотоварни, пътнически автомобили…

Облепяне на транспортни средства

Затъмняване на стъкла

Ние ви предлагаме затъмняване на стъкла с различни типове фолио и различни степени на затъмняване

Затъмняване на стъкла

Опъване на винили

Предлагаме Ви монтаж на рекламни пана от винил и винилова мрежа и опъване и изпъване върху рекламни конструкции…

Опъване на винили

Монтиране на конструкции

Ние можем да изработим за Вас всякакви видове рекламни конструкции и да ги монтираме на най-доброто, посочено от Вас, място…

Монтиране на конструкции

Височинни монтажи

Рекламно студио Кропс Ви предлага всякакви сложни височинни монтажи с помощта на специализирана техника, алпинисти…

Височинни монтажи

Поддръжка

Ние Ви предлагаме поддръжка на монтирани от нас и други фирми конструкции, светещи и несветещи реклами и др….

Поддръжка
afgdfgdfgsdgfdsgf

Нашите монтажни групи, които са разпределени по региони из цяла България, могат да направят почти всеки монтаж да изглежда лесен. Ние ще вземем размерите на обектите, предвидени за промени, ще изработим за Вас всякакви видове реклами и ще ги монтираме във всяко населено място на България – бързо, качествено и на добра цена!

 • Монтаж на всякакви реклами.


 • Ниска цена.


 • Високо качество на монтаж.


 • Монтажи на цялата територия на България.


 • Кратки срокове за реакция.

Свържете се с нас
 • Благодаря отново и за перфектно свършената работа на Вас, и на всички Ваши колеги! Както винаги направихте от невъзможното- възможно!

  Фирма ”Smarty Center”
 • Стикерите пристигнаха и вече са поставени – идеални са! Благодаря Ви за професионализма и перфектно свършената работа!

  Фирма ”Гудуил Консултинг” ЕООД
 • Благодаря на теб и на целия ти екип за партньорското отношение, за коректно спазените срокове и за гъвкавостта спрямо нашите изисквания. За нас беше удоволствие да работим заедно и съм сигурна, че ни очакват много интересни проекти и занапред!

  Фирма Cargotec
 • Хиляди благодарности на всички ВАС от Кропс които се погрижихте за външния вид на колата ни и всички рекламни материали свързани с нашия бизнес. Просто нямам думи да опиша работата ви, но имам, за да ви препоръчам и то без никакво притеснение на всеки, който има нужда от рекламни материали. За всички вас които сте на кръстопът коя рекламна агенция да изберете, само искам да ви кажа, че в момента колата ни е много повече заглеждана от колкото която и да е знаменитост или друга луксозна кола, а аз имам Пежо Бипер. Не го мислете и КРОПС изберете!

  Йордан Петров
  Управител - Petq flowers
 • Лесна и бърза комуникация, страхотни професионалисти! Всичко беше направено в срок и въпреки леките разминавания, от наша страна, резултатът е страхотен.

  Борислав Томов
  Маркетинг Мениджър - Tez Tour
 • Сериозност, Постоянство и Съвършенство. Това са все термини, които описват няколкогодишна връзка, през която съм работила с чудесен екип.  Благодаря ви!

  Alina Pelivan
  General Manager - Mobexpert Bulgaria
 • Искам да изразя своето възмущение от практиките на агенциите, с които съм работил досега и да изразя възхищението си към начина на работа с CROPS. Всичко става лесно и бързо. CROPS изработи за мен един сайт, после още един, брошури, плакати, кутии, реклама в интернет, а съвсем скоро ще се радвам на онлайн магазин. Най-после намерих агенцията, на която да имам ПЪЛНО доверие. Ние дори вече не говорим за цени. Просто  – какво трябва да се свърши и после колко пари трябва да платя. CROPS извоюваха пълното ми доверие и, макар че от много страни продължават да валят най-различни конкурентни предложения, не смятам да се оглеждам наоколо, защото работата вече ми върви гладко и бизнесът ми, въпреки кризата, е на топ позиция. Не можем да смогнем да обработим всичко и търся още хора. Зад тези думи заставам с името и бизнеса си, който не вярва, нека погледне:  www.beniko.eu www.dermarollerbg.com

  скоро www.ishopbeauty.com

  Петър Иванов
  Управител
 • Момчета, благодаря ви за уникалната работа и високия професионализъм. Всичко, което правим заедно при вас става бързо, лесно и евтино! За мен други вече не съществуват!

  Станислав Арсенов
  Управител - Euforia 07
 • Като млада, но скоростно развиваща се компания ние търсим качествени партньори, които да вършат работата си безупречно. Във ваше лице ние намираме не само коректен и надежден партньор, но и професионалист, на който можем да разчитаме всекидневно. Благодаря ви за честната, скоростна и качествена работа.

  Иван Стоянчев
  Управител - Фютчър Енерджи
 • При съвместаната ни работа по обновения уеб портал http://magnum7.bg – вие проявихте качествата на безпорни професионалисти, давайки ни правилни насоки за развитието на нови бизнес идеи и спомогнахте безкрайно за налагането на новото ни лого на пазара. По многобройните проекти, които сме реализирали заедно, само можем да се надяваме всичките ни партньори да бъдат приятели, каквито  сте вие за нас!

 • Благодарим ви за съвестната работа и безкрайно големия ви професионализъм по изготвяне на нашия нов онлайн магазин, изработката на лого и корпоративна идентичност и брандирането на нашите магазини! Изключителна работа и прекрасно обслужване, които ни накараха да се почувстваме специални!

  Павлина Славчева
  Управител - Cvetarski.com

Монтаж

Монтаж

Монтаж

Монтажът е последната стъпка от целия процес по създаването на една рекламна визия, един рекламен продукт. За да се направи качествен монтаж на Вашите рекламни материали, са необходими много опит, доста сбъркани и поправени реклами, голямо желание и определено талант и умения! Това не е за всеки и не е необходимо всеки да го прави, още повече, че има доста видове монтажи, които определено могат да бъдат опасни!

Ние вече над десет години се опитваме да бъдем на изключително високо ниво по отношение на монтажа и успяваме, за което говорят многоборйните ни доволни клиенти! Естествено, за да бъдем максимално честни, ще признаем пред Вас, че, за да станем наистина добри, сме объркали не един и два монтажа, но на всички се надяваме да е ясно, че без да бъркаш, няма как да постигнеш нужното съвършенство!

Е, ние сме далеч от мисълта, че сме по някакъв начин съвършени, но се стараем и се развиваме всеки ден, така че да отговорим на нуждите на рекламния пазар от качествен монтаж!

За да бъде монтажът качествен, е важно всички останали стъпки при производството на рекламни материали да бъдат също добре и качествено изпълнени – с нужното внимание и професионализъм, така че, когато започнем същинския монтаж да не се налага да преправяме по няколко пъти грешки, допуснати от друг! За съжаление често хората грешат и ние лично препоръчваме, когато искате да извършваме монтажни дейности, да помислите дали не е по-добре ние да направим и производството. По този начин ще избегнем или поне ще сведем до минимум опасността от недоразумения и разминавания между очаквания и краен резултат!

Но дори и да не изберете нас за производител, ние няма да се разсърдим, а ще се постараем поне работата по монтажа да бъде свършена както трябва!

Предлагаме ви следните основни видове монтаж: облепяне на витрини, облепяне на транспортни средства и като цяло всякакви видове облепяне със самозалепващо се PVC фолио, също така опъване на рекламни пана от винил и винилова мрежа, алпинистки услуги и височинни монтажи със специализирана техника, както и монтаж на рекламни конструкции от всякакъв вид, размер и локация!

Ако ви трябва надежден партньор, с който да работите по всякакви видове монтаж, то ние ще се радваме да се свържете с нас!

Портфолио - Монтаж
 • Тампонен печат на подаръци
 • Реклама на оптика
 • Реклама за изложения
 • Брандиране на транспортни средства
 • Реклама от текстил
 • Цветно рязано фолио
 • Големи селфи рамки 200x110см
 • Печат на канаваца
 • Печат и рязане на коматекс
 • Изработка на плакети
 • Букви от коматекс с директен печат
 • Баджове от алуминий