Облепяне на витрини

Рекламно студио Кропс Ви предлага пълно или частично облепяне на вашите стъкла, прозорци, витрини и фасади…

Облепяне на витрини

Облепяне на транспортни средства

Рекламно студио Кропс Ви предлага пълно или частично облепяне на автомобили и всякакви видове транспортни и превозни средства. Дизайн, печат и брандиране на товарни, лекотоварни, пътнически автомобили…

Облепяне на транспортни средства

Затъмняване на стъкла

Ние ви предлагаме затъмняване на стъкла с различни типове фолио и различни степени на затъмняване

Затъмняване на стъкла

Опъване на винили

Предлагаме Ви монтаж на рекламни пана от винил и винилова мрежа и опъване и изпъване върху рекламни конструкции…

Опъване на винили

Монтиране на конструкции

Ние можем да изработим за Вас всякакви видове рекламни конструкции и да ги монтираме на най-доброто, посочено от Вас, място…

Монтиране на конструкции

Височинни монтажи

Рекламно студио Кропс Ви предлага всякакви сложни височинни монтажи с помощта на специализирана техника, алпинисти…

Височинни монтажи

Поддръжка

Ние Ви предлагаме поддръжка на монтирани от нас и други фирми конструкции, светещи и несветещи реклами и др….

Поддръжка
afgdfgdfgsdgfdsgf

Нашите монтажни групи, които са разпределени по региони из цяла България, могат да направят почти всеки монтаж да изглежда лесен. Ние ще вземем размерите на обектите, предвидени за промени, ще изработим за Вас всякакви видове реклами и ще ги монтираме във всяко населено място на България – бързо, качествено и на добра цена!

  • Монтаж на всякакви реклами.


  • Ниска цена.


  • Високо качество на монтаж.


  • Монтажи на цялата територия на България.


  • Кратки срокове за реакция.

Свържете се с нас

Монтаж

Монтаж

Монтаж

Монтажът е последната стъпка от целия процес по създаването на една рекламна визия, един рекламен продукт. За да се направи качествен монтаж на Вашите рекламни материали, са необходими много опит, доста сбъркани и поправени реклами, голямо желание и определено талант и умения! Това не е за всеки и не е необходимо всеки да го прави, още повече, че има доста видове монтажи, които определено могат да бъдат опасни!

Ние вече над десет години се опитваме да бъдем на изключително високо ниво по отношение на монтажа и успяваме, за което говорят многоборйните ни доволни клиенти! Естествено, за да бъдем максимално честни, ще признаем пред Вас, че, за да станем наистина добри, сме объркали не един и два монтажа, но на всички се надяваме да е ясно, че без да бъркаш, няма как да постигнеш нужното съвършенство!

Е, ние сме далеч от мисълта, че сме по някакъв начин съвършени, но се стараем и се развиваме всеки ден, така че да отговорим на нуждите на рекламния пазар от качествен монтаж!

За да бъде монтажът качествен, е важно всички останали стъпки при производството на рекламни материали да бъдат също добре и качествено изпълнени – с нужното внимание и професионализъм, така че, когато започнем същинския монтаж да не се налага да преправяме по няколко пъти грешки, допуснати от друг! За съжаление често хората грешат и ние лично препоръчваме, когато искате да извършваме монтажни дейности, да помислите дали не е по-добре ние да направим и производството. По този начин ще избегнем или поне ще сведем до минимум опасността от недоразумения и разминавания между очаквания и краен резултат!

Но дори и да не изберете нас за производител, ние няма да се разсърдим, а ще се постараем поне работата по монтажа да бъде свършена както трябва!

Предлагаме ви следните основни видове монтаж: облепяне на витрини, облепяне на транспортни средства и като цяло всякакви видове облепяне със самозалепващо се PVC фолио, също така опъване на рекламни пана от винил и винилова мрежа, алпинистки услуги и височинни монтажи със специализирана техника, както и монтаж на рекламни конструкции от всякакъв вид, размер и локация!

Ако ви трябва надежден партньор, с който да работите по всякакви видове монтаж, то ние ще се радваме да се свържете с нас!

Портфолио - Монтаж