Каширане на ръка

Каширане на фолио и хартия върху гладки и слабо релефни повърхности е работа, за която трябва точна и обиграна ръка. Ние знаем и можем да го направим безупречно…

Каширане на ръка

Каширане на плоскости

Кропс Ви предлага каширане на фолио или хартия върху плоскости като коматекс, пенокартон, дървени и пластмасови плоскости…

Каширане на плоскости

Ламиниране с ламинатор

Ние ви предлагаме за максимално качество на вашите изображения полагане на слой ламинат или лак. Най-прецизното ламиниране е топло или студено и се полага с помощта на ламинатор…

Ламиниране с ламинатор

Ламиниране и каширане

Ламиниране и каширане – две специфични дейности, които заслужават отделно място и внимание в сферата на производството на реклами и рекламни материали. Ламиниране и каширане са дейности, които еднакво добре могат да се впишат както в категорията на довършителните операции, така и в категорията на монтажа на фолио. Именно затова ние не можахме да решим където точно биха паснали най-добре и отделихме ламиниране и каширане в отделна категория.

Като част от довършителните операции след печат, можем да определим посочените дейности като такива, свързани със залепянето на фолио върху различни повърхности, но най-честото използване на ламиниране и каширане е фолио върху фолио или фолио върху някаква плоскост.

И понеже вече споменахме, че могат да бъдат и разглеждани като монтаж, то нека все пак ги отделим като монтаж на фолио.

Но ламиниране и каширане са много повече от довършителни операции и от монтаж. Ламинирането с ламинатор представлява залепване с помощта на ламинатор за студено ламиниране, в повечето случаи, на пласт самозалепващо се фолио, което е напечатано върху друго фолио, което е прозрачно, или обратното 🙂 В крайна сметка истината е, че без използването на ламинатор и ламинат като цяло, би било невъзможно качественото производство на рекламни стикери за автомобили и превозни средства и тяхното облепване. Именно чрез ламиниране и каширане и по-точно – само чрез ламиниране фолиото за автомобили и транспортни средства става многократно по-издръжливо и лесно за използване и залепяне, защото след полагането на ламината изображенията стават устойчиви на всякакви външни влияния и издръжливостта на материала и печата върху него се удължава многократно.

По отношение на каширането –  това е залепянето на различни типове фолио върху плоскости, които веднага се превръщат в рекламни табели. Тази операция се случва на ръка и е малко … особена. Ако човекът, който кашира, няма опит и талант, възможността за грешка и некачествено залепване (оставане на въздух или боклуци под фолиото) придобива високи размери.  За да се кашира качествено , трябва изпипване на детайла и прецизност, опитност и точна ръка! Именно затова често пъти се препоръчва, ако изображенията са големи и размерите на плоскостта го позволяват, да се избегнат тези възможни грешки и вместо ламиниране и каширане да се извърши директен печат върху плоскости.

Но има много ситуации и различни поръчки, които правят каширането необходимо.

Ние Ви гарантираме точно и висококачествено ламиниране и каширане, направено от опитни ръце…

Ламиниране и каширане

ghiuyhiuy

Винаги когато искате вашият краен продукт да изглежда добре и да бъде качествен и професионално завършен е важно да се обръща внимание на всеки детайл и процес, по който преминава всяко едно производство. Ние гарантираме, че на всичко, което поръчате при нас ще бъде обърнато нужното внимание от самото начало до самия край!

  • Качествено обслужване.


  • Качествен печат.


  • Качествена изработка.


  • Качествени довършителни работи.


  • Качествен и завършен в детайли краен продукт.

Свържете се с нас
Портфолио - Изработка