Каширане на ръка

Каширане на фолио и хартия върху гладки и слабо релефни повърхности е работа, за която трябва точна и обиграна ръка. Ние знаем и можем да го направим безупречно…

Каширане на ръка

Каширане на плоскости

Кропс Ви предлага каширане на фолио или хартия върху плоскости като коматекс, пенокартон, дървени и пластмасови плоскости…

Каширане на плоскости

Ламиниране с ламинатор

Ние ви предлагаме за максимално качество на вашите изображения полагане на слой ламинат или лак. Най-прецизното ламиниране е топло или студено и се полага с помощта на ламинатор…

Ламиниране с ламинатор

Ламиниране и каширане

Ламиниране и каширане – две специфични дейности, които заслужават отделно място и внимание в сферата на производството на реклами и рекламни материали. Ламиниране и каширане са дейности, които еднакво добре могат да се впишат както в категорията на довършителните операции, така и в категорията на монтажа на фолио. Именно затова ние не можахме да решим където точно биха паснали най-добре и отделихме ламиниране и каширане в отделна категория.

Като част от довършителните операции след печат, можем да определим посочените дейности като такива, свързани със залепянето на фолио върху различни повърхности, но най-честото използване на ламиниране и каширане е фолио върху фолио или фолио върху някаква плоскост.

И понеже вече споменахме, че могат да бъдат и разглеждани като монтаж, то нека все пак ги отделим като монтаж на фолио.

Но ламиниране и каширане са много повече от довършителни операции и от монтаж. Ламинирането с ламинатор представлява залепване с помощта на ламинатор за студено ламиниране, в повечето случаи, на пласт самозалепващо се фолио, което е напечатано върху друго фолио, което е прозрачно, или обратното 🙂 В крайна сметка истината е, че без използването на ламинатор и ламинат като цяло, би било невъзможно качественото производство на рекламни стикери за автомобили и превозни средства и тяхното облепване. Именно чрез ламиниране и каширане и по-точно – само чрез ламиниране фолиото за автомобили и транспортни средства става многократно по-издръжливо и лесно за използване и залепяне, защото след полагането на ламината изображенията стават устойчиви на всякакви външни влияния и издръжливостта на материала и печата върху него се удължава многократно.

По отношение на каширането –  това е залепянето на различни типове фолио върху плоскости, които веднага се превръщат в рекламни табели. Тази операция се случва на ръка и е малко … особена. Ако човекът, който кашира, няма опит и талант, възможността за грешка и некачествено залепване (оставане на въздух или боклуци под фолиото) придобива високи размери.  За да се кашира качествено , трябва изпипване на детайла и прецизност, опитност и точна ръка! Именно затова често пъти се препоръчва, ако изображенията са големи и размерите на плоскостта го позволяват, да се избегнат тези възможни грешки и вместо ламиниране и каширане да се извърши директен печат върху плоскости.

Но има много ситуации и различни поръчки, които правят каширането необходимо.

Ние Ви гарантираме точно и висококачествено ламиниране и каширане, направено от опитни ръце…

Ламиниране и каширане

ghiuyhiuy

Винаги когато искате вашият краен продукт да изглежда добре и да бъде качествен и професионално завършен е важно да се обръща внимание на всеки детайл и процес, по който преминава всяко едно производство. Ние гарантираме, че на всичко, което поръчате при нас ще бъде обърнато нужното внимание от самото начало до самия край!

 • Качествено обслужване.


 • Качествен печат.


 • Качествена изработка.


 • Качествени довършителни работи.


 • Качествен и завършен в детайли краен продукт.

Свържете се с нас
 • Благодаря отново и за перфектно свършената работа на Вас, и на всички Ваши колеги! Както винаги направихте от невъзможното- възможно!

  Фирма ”Smarty Center”
 • Стикерите пристигнаха и вече са поставени – идеални са! Благодаря Ви за професионализма и перфектно свършената работа!

  Фирма ”Гудуил Консултинг” ЕООД
 • Благодаря на теб и на целия ти екип за партньорското отношение, за коректно спазените срокове и за гъвкавостта спрямо нашите изисквания. За нас беше удоволствие да работим заедно и съм сигурна, че ни очакват много интересни проекти и занапред!

  Фирма Cargotec
 • Хиляди благодарности на всички ВАС от Кропс които се погрижихте за външния вид на колата ни и всички рекламни материали свързани с нашия бизнес. Просто нямам думи да опиша работата ви, но имам, за да ви препоръчам и то без никакво притеснение на всеки, който има нужда от рекламни материали. За всички вас които сте на кръстопът коя рекламна агенция да изберете, само искам да ви кажа, че в момента колата ни е много повече заглеждана от колкото която и да е знаменитост или друга луксозна кола, а аз имам Пежо Бипер. Не го мислете и КРОПС изберете!

  Йордан Петров
  Управител - Petq flowers
 • Лесна и бърза комуникация, страхотни професионалисти! Всичко беше направено в срок и въпреки леките разминавания, от наша страна, резултатът е страхотен.

  Борислав Томов
  Маркетинг Мениджър - Tez Tour
 • Сериозност, Постоянство и Съвършенство. Това са все термини, които описват няколкогодишна връзка, през която съм работила с чудесен екип.  Благодаря ви!

  Alina Pelivan
  General Manager - Mobexpert Bulgaria
 • Искам да изразя своето възмущение от практиките на агенциите, с които съм работил досега и да изразя възхищението си към начина на работа с CROPS. Всичко става лесно и бързо. CROPS изработи за мен един сайт, после още един, брошури, плакати, кутии, реклама в интернет, а съвсем скоро ще се радвам на онлайн магазин. Най-после намерих агенцията, на която да имам ПЪЛНО доверие. Ние дори вече не говорим за цени. Просто  – какво трябва да се свърши и после колко пари трябва да платя. CROPS извоюваха пълното ми доверие и, макар че от много страни продължават да валят най-различни конкурентни предложения, не смятам да се оглеждам наоколо, защото работата вече ми върви гладко и бизнесът ми, въпреки кризата, е на топ позиция. Не можем да смогнем да обработим всичко и търся още хора. Зад тези думи заставам с името и бизнеса си, който не вярва, нека погледне:  www.beniko.eu www.dermarollerbg.com

  скоро www.ishopbeauty.com

  Петър Иванов
  Управител
 • Момчета, благодаря ви за уникалната работа и високия професионализъм. Всичко, което правим заедно при вас става бързо, лесно и евтино! За мен други вече не съществуват!

  Станислав Арсенов
  Управител - Euforia 07
 • Като млада, но скоростно развиваща се компания ние търсим качествени партньори, които да вършат работата си безупречно. Във ваше лице ние намираме не само коректен и надежден партньор, но и професионалист, на който можем да разчитаме всекидневно. Благодаря ви за честната, скоростна и качествена работа.

  Иван Стоянчев
  Управител - Фютчър Енерджи
 • При съвместаната ни работа по обновения уеб портал http://magnum7.bg – вие проявихте качествата на безпорни професионалисти, давайки ни правилни насоки за развитието на нови бизнес идеи и спомогнахте безкрайно за налагането на новото ни лого на пазара. По многобройните проекти, които сме реализирали заедно, само можем да се надяваме всичките ни партньори да бъдат приятели, каквито  сте вие за нас!

 • Благодарим ви за съвестната работа и безкрайно големия ви професионализъм по изготвяне на нашия нов онлайн магазин, изработката на лого и корпоративна идентичност и брандирането на нашите магазини! Изключителна работа и прекрасно обслужване, които ни накараха да се почувстваме специални!

  Павлина Славчева
  Управител - Cvetarski.com
Портфолио - Изработка
 • Тампонен печат на подаръци
 • Реклама на оптика
 • Реклама за изложения
 • Брандиране на транспортни средства
 • Реклама от текстил
 • Цветно рязано фолио
 • Големи селфи рамки 200x110см
 • Печат на канаваца
 • Печат и рязане на коматекс
 • Изработка на плакети
 • Букви от коматекс с директен печат
 • Баджове от алуминий