Търсим си нови попълнения в сплотения екип!

Търсим човек, който желае да се учи и усъвършенства, търсейки постоянно развитие, без страх от натоварена работа и нови хоризонти в сферата на графичния дизайн. Ако имате желание, можете да пращате своите портфолиа, автобиография и снимка на office@crops.bg.

Програмите, с които трябва да боравите:


  1. Adobe Photoshop;


  2. Adobe Illustrator;


  3. Corel Draw;


  4. Adobe Indesign;

Вие сте човек, който обича да работи, техническите и монтажни дейности ви идват „от ръка“, имате нужда и желание да работите и подобрявате вашите умения. Ако имате и опит в монтажите на различни типове рекламни пана, конструкции, облепване с фолио, височинни монтажи и т.н., можете да се свържете с нас, да изпратите вашите автобиография и снимка и ние ще се свържем с вас при първа възможност! Важно за нас е да имате и чиста шофьорска книжка!

Ако работата с клиенти и продажбите са ви „в кръвта“ и искате да общувате и да се срещате с нови хора и компании, ако имате опит в продажбите на рекламни и печатни продукти и услуги и желание за разширяване на портфолиото с клиенти на компанията, можете да пратите вашето CV на Български и Английски, мотивационно писмо – отново на два езика и снимка. Ние ще се свържем с вас за насрочване на интервю!

Свържете се с нас

Изпращане