Биговане

Биговане на рекламни материали, изработени от дебели хартии и картони…

Биговане

Сгъване

Ако вие отпечатате при нас вашите рекламни материали, които се биговат – ще ви ги сгънем БЕЗПЛАТНО…

Сгъване

Подвързване

Подвързване на корици и обновяване на стари книги, учебници и печатни материали…

Подвързване

Щанцоване

С помощта на щанцата вече напечатаните изделия могат да се изрежат в сложни триизмерни форми дори…

Щанцоване

Лакиране

Чрез лакирането не само успяваме да привлечем вниманието на бъдещите си клиенти, но също така придава на цветовете, които попадат под лакирането свежест и яркост, те стават по- забележими и открояващи се.…

Лакиране

Ламиниране

При офсета и дигиталния печат, ламинирането се използва най- често, за да може продуктът да придобие по- луксозен вид, както и да се удължи „животът му”…

Ламиниране

Поставяне на спирали

Предимството, което имате при продуктите, на които са поставени спирали е това, че във времето, при желание, при променена информация в някоя от страниците на продукта, можете много лесно да подмените конкретната страница…

Поставяне на спирали

Шиене

Шиене е процесът, част от довършителните след печатни операции, при който се съединяват отделните страници на печатен продукт посредством конци или телчета…

Шиене

Лепене

Друга след печатна довършителна услуга, на която можете да разчитате на нас…

Лепене

Книговезане

Една от най-старите познати довършителни след печатни услуги…

Биговане

Шев и лепене

След отпечатването на винили и винилови мрежи, в почти всички случаи следва тяхното ушиване, съшиване, слепване…

Шев и лепене

Поставяне на капси

Една от най-често използваните след печатни довършителни технологии след отпечатването на винили и винилови мрежи…

Биговане
gdshdfgesfgsd

Всичко, от което имате нужда от областта на довършителните следпечатни операции, можете да откриете при нас на уникални условия и с перфектно качество и обслужване

 • Качество на услугите.


 • Високо ниво на обслужване.


 • Технологични процеси на световно ниво.


 • Продукти с доказан произход.


 • Кратки срокове.

Свържете се с нас
 • Благодаря отново и за перфектно свършената работа на Вас, и на всички Ваши колеги! Както винаги направихте от невъзможното- възможно!

  Фирма ”Smarty Center”
 • Стикерите пристигнаха и вече са поставени – идеални са! Благодаря Ви за професионализма и перфектно свършената работа!

  Фирма ”Гудуил Консултинг” ЕООД
 • Благодаря на теб и на целия ти екип за партньорското отношение, за коректно спазените срокове и за гъвкавостта спрямо нашите изисквания. За нас беше удоволствие да работим заедно и съм сигурна, че ни очакват много интересни проекти и занапред!

  Фирма Cargotec
 • Хиляди благодарности на всички ВАС от Кропс които се погрижихте за външния вид на колата ни и всички рекламни материали свързани с нашия бизнес. Просто нямам думи да опиша работата ви, но имам, за да ви препоръчам и то без никакво притеснение на всеки, който има нужда от рекламни материали. За всички вас които сте на кръстопът коя рекламна агенция да изберете, само искам да ви кажа, че в момента колата ни е много повече заглеждана от колкото която и да е знаменитост или друга луксозна кола, а аз имам Пежо Бипер. Не го мислете и КРОПС изберете!

  Йордан Петров
  Управител - Petq flowers
 • Лесна и бърза комуникация, страхотни професионалисти! Всичко беше направено в срок и въпреки леките разминавания, от наша страна, резултатът е страхотен.

  Борислав Томов
  Маркетинг Мениджър - Tez Tour
 • Сериозност, Постоянство и Съвършенство. Това са все термини, които описват няколкогодишна връзка, през която съм работила с чудесен екип.  Благодаря ви!

  Alina Pelivan
  General Manager - Mobexpert Bulgaria
 • Искам да изразя своето възмущение от практиките на агенциите, с които съм работил досега и да изразя възхищението си към начина на работа с CROPS. Всичко става лесно и бързо. CROPS изработи за мен един сайт, после още един, брошури, плакати, кутии, реклама в интернет, а съвсем скоро ще се радвам на онлайн магазин. Най-после намерих агенцията, на която да имам ПЪЛНО доверие. Ние дори вече не говорим за цени. Просто  – какво трябва да се свърши и после колко пари трябва да платя. CROPS извоюваха пълното ми доверие и, макар че от много страни продължават да валят най-различни конкурентни предложения, не смятам да се оглеждам наоколо, защото работата вече ми върви гладко и бизнесът ми, въпреки кризата, е на топ позиция. Не можем да смогнем да обработим всичко и търся още хора. Зад тези думи заставам с името и бизнеса си, който не вярва, нека погледне:  www.beniko.eu www.dermarollerbg.com

  скоро www.ishopbeauty.com

  Петър Иванов
  Управител
 • Момчета, благодаря ви за уникалната работа и високия професионализъм. Всичко, което правим заедно при вас става бързо, лесно и евтино! За мен други вече не съществуват!

  Станислав Арсенов
  Управител - Euforia 07
 • Като млада, но скоростно развиваща се компания ние търсим качествени партньори, които да вършат работата си безупречно. Във ваше лице ние намираме не само коректен и надежден партньор, но и професионалист, на който можем да разчитаме всекидневно. Благодаря ви за честната, скоростна и качествена работа.

  Иван Стоянчев
  Управител - Фютчър Енерджи
 • При съвместаната ни работа по обновения уеб портал http://magnum7.bg – вие проявихте качествата на безпорни професионалисти, давайки ни правилни насоки за развитието на нови бизнес идеи и спомогнахте безкрайно за налагането на новото ни лого на пазара. По многобройните проекти, които сме реализирали заедно, само можем да се надяваме всичките ни партньори да бъдат приятели, каквито  сте вие за нас!

 • Благодарим ви за съвестната работа и безкрайно големия ви професионализъм по изготвяне на нашия нов онлайн магазин, изработката на лого и корпоративна идентичност и брандирането на нашите магазини! Изключителна работа и прекрасно обслужване, които ни накараха да се почувстваме специални!

  Павлина Славчева
  Управител - Cvetarski.com