3D визуализации

Ние Ви предлагаме 3D визуализации на всякакви проекти – интериор или екстериор, продуктови визуализации…

3D визуализации

Предпечатна подготовка

Можете да разчитате на нас за предпечатната подготовка на всякакви файлове в почти всички познати и непознати формати за печатни рекламни материали…

Предпечатна подготовка

Изготвяне на визия за печат

За да имате блестящи резултати при отпечатването на дадена визия, ние Ви предлагаме КРОПС да я подготви за печат по най-правилния оптимален начин…

Изготвяне на визия за печат

Корпоративна идентичност

Ние можем да изработим не само Вашето лого, но и цялата корпоративна идентичност на Вашата компания – детайл по детайл, цвят по цвят…

Корпоративна идентичност

Лого дизайн

Лого дизайнът е наука, която ние владеем до съвършенство във всеки аспект и детайл…

Лого дизайн

Графичен дизайн

Графичният дизайн във всичките му измерения и форми е едно от нашите основни направления…

Графичен дизайн
graphic design

Един от най-важните фактори за наистина добри рекламни материали, които да впечатлят всички както като визия, така и като качество, е да се направи наистина професионален дизайн и да се изготвят качествени печатни файлове, които да минат под задължителна предпечатна подготовка. Ние Ви предлагаме всичко това на уникални цени!

 • Качествени файлове.

 • Професионална предпечатна подготовка.

 • Креативен дизайн.

 • Впечатляващ печат.

 • Уникални цени.

Свържете се с нас
 • Благодаря отново и за перфектно свършената работа на Вас, и на всички Ваши колеги! Както винаги направихте от невъзможното- възможно!

  Фирма ”Smarty Center”
 • Стикерите пристигнаха и вече са поставени – идеални са! Благодаря Ви за професионализма и перфектно свършената работа!

  Фирма ”Гудуил Консултинг” ЕООД
 • Благодаря на теб и на целия ти екип за партньорското отношение, за коректно спазените срокове и за гъвкавостта спрямо нашите изисквания. За нас беше удоволствие да работим заедно и съм сигурна, че ни очакват много интересни проекти и занапред!

  Фирма Cargotec
 • Хиляди благодарности на всички ВАС от Кропс които се погрижихте за външния вид на колата ни и всички рекламни материали свързани с нашия бизнес. Просто нямам думи да опиша работата ви, но имам, за да ви препоръчам и то без никакво притеснение на всеки, който има нужда от рекламни материали. За всички вас които сте на кръстопът коя рекламна агенция да изберете, само искам да ви кажа, че в момента колата ни е много повече заглеждана от колкото която и да е знаменитост или друга луксозна кола, а аз имам Пежо Бипер. Не го мислете и КРОПС изберете!

  Йордан Петров
  Управител - Petq flowers
 • Лесна и бърза комуникация, страхотни професионалисти! Всичко беше направено в срок и въпреки леките разминавания, от наша страна, резултатът е страхотен.

  Борислав Томов
  Маркетинг Мениджър - Tez Tour
 • Сериозност, Постоянство и Съвършенство. Това са все термини, които описват няколкогодишна връзка, през която съм работила с чудесен екип.  Благодаря ви!

  Alina Pelivan
  General Manager - Mobexpert Bulgaria
 • Искам да изразя своето възмущение от практиките на агенциите, с които съм работил досега и да изразя възхищението си към начина на работа с CROPS. Всичко става лесно и бързо. CROPS изработи за мен един сайт, после още един, брошури, плакати, кутии, реклама в интернет, а съвсем скоро ще се радвам на онлайн магазин. Най-после намерих агенцията, на която да имам ПЪЛНО доверие. Ние дори вече не говорим за цени. Просто  – какво трябва да се свърши и после колко пари трябва да платя. CROPS извоюваха пълното ми доверие и, макар че от много страни продължават да валят най-различни конкурентни предложения, не смятам да се оглеждам наоколо, защото работата вече ми върви гладко и бизнесът ми, въпреки кризата, е на топ позиция. Не можем да смогнем да обработим всичко и търся още хора. Зад тези думи заставам с името и бизнеса си, който не вярва, нека погледне:  www.beniko.eu www.dermarollerbg.com

  скоро www.ishopbeauty.com

  Петър Иванов
  Управител
 • Момчета, благодаря ви за уникалната работа и високия професионализъм. Всичко, което правим заедно при вас става бързо, лесно и евтино! За мен други вече не съществуват!

  Станислав Арсенов
  Управител - Euforia 07
 • Като млада, но скоростно развиваща се компания ние търсим качествени партньори, които да вършат работата си безупречно. Във ваше лице ние намираме не само коректен и надежден партньор, но и професионалист, на който можем да разчитаме всекидневно. Благодаря ви за честната, скоростна и качествена работа.

  Иван Стоянчев
  Управител - Фютчър Енерджи
 • При съвместаната ни работа по обновения уеб портал http://magnum7.bg – вие проявихте качествата на безпорни професионалисти, давайки ни правилни насоки за развитието на нови бизнес идеи и спомогнахте безкрайно за налагането на новото ни лого на пазара. По многобройните проекти, които сме реализирали заедно, само можем да се надяваме всичките ни партньори да бъдат приятели, каквито  сте вие за нас!

 • Благодарим ви за съвестната работа и безкрайно големия ви професионализъм по изготвяне на нашия нов онлайн магазин, изработката на лого и корпоративна идентичност и брандирането на нашите магазини! Изключителна работа и прекрасно обслужване, които ни накараха да се почувстваме специални!

  Павлина Славчева
  Управител - Cvetarski.com

Дизайн и предпечат

Дизайн и предпечат

Дизайн и предпечат

Предлагаме Ви професионален графичен дизайн, подготовка на файлове за печат, предпечатна подготовка, набор на текстове и всичко което може да Ви хрумне от цялата сфера на дизайн и предпечат. Разполагаме с едни от най-добрите цени, прекрасно обслужване и желание за пълна удовлетвореност на всеки клиент. Всички наши дизайнери са отворени и обучени перфектно, за да могат да покрият нуждите и на най-взискателните ни клиенти относно дизайн и предпечат. Както всяка друга творческа работа, дизайнът и предпечатната подготовка изискават наистина вглъбяване в работата и пълна всеотдайност. Работата по дизайн и предпечат е подобна на композирането на музика, рисуването на картина и моделирането на скулптура. Необходими са муза, стимул, сериозна мотивация. Оценяването на тази работа е доста субективно и една поръчка за дизайн и предпечат може да струва „и две, и двеста“.

Как става ценообразуването?

Дизайн и предпечат

Дизайн

Обикновено ние изчисляваме дейността дизайн и предпечат на база изразходвани часове, но това също е доста субективно. Един дизайнер може да има идея и да сътвори проекта за няколко минути точно такъв, какъвто е в главата на клиента! Друг пък може да работи няколко часа и да създаде няколко варианта на проекта, който изисква дизайн и предпечат, и нито един от вариантите да не пасне на желанията или вижданията на клиента.

Малко изглежда сложно и наистина не е лесно да предлагаш посочената услуга на добри цени, но все пак ние се опитваме, а постоянно увеличаващите се клиенти означава, че се справяме и то повече от добре!

Ние можем всичкo…

Дизайн и предпечат

предпечат

Няма проект, който да не можем да реализираме по отношение на дизайн, предпечат и печат и смеем да твърдим, че го правим по най-добрия възможен начин и на едни от най-добрите цени! И все пак това не е точна наука и не винаги можем да предвидим всички детайли в аванс, затова колкото повече информация имаме от Вас преди стартирането на работата, толкова по-ясно, по-бързо и по-евтино би било изпълнението!