3D визуализации

Ние Ви предлагаме 3D визуализации на всякакви проекти – интериор или екстериор, продуктови визуализации…

3D визуализации

Предпечатна подготовка

Можете да разчитате на нас за предпечатната подготовка на всякакви файлове в почти всички познати и непознати формати за печатни рекламни материали…

Предпечатна подготовка

Изготвяне на визия за печат

За да имате блестящи резултати при отпечатването на дадена визия, ние Ви предлагаме КРОПС да я подготви за печат по най-правилния оптимален начин…

Изготвяне на визия за печат

Корпоративна идентичност

Ние можем да изработим не само Вашето лого, но и цялата корпоративна идентичност на Вашата компания – детайл по детайл, цвят по цвят…

Корпоративна идентичност

Лого дизайн

Лого дизайнът е наука, която ние владеем до съвършенство във всеки аспект и детайл…

Лого дизайн

Графичен дизайн

Графичният дизайн във всичките му измерения и форми е едно от нашите основни направления…

Графичен дизайн
graphic design

Един от най-важните фактори за наистина добри рекламни материали, които да впечатлят всички както като визия, така и като качество, е да се направи наистина професионален дизайн и да се изготвят качествени печатни файлове, които да минат под задължителна предпечатна подготовка. Ние Ви предлагаме всичко това на уникални цени!

  • Качествени файлове.

  • Професионална предпечатна подготовка.

  • Креативен дизайн.

  • Впечатляващ печат.

  • Уникални цени.

Свържете се с нас

Дизайн и предпечат

Дизайн и предпечат

Дизайн и предпечат

Предлагаме Ви професионален графичен дизайн, подготовка на файлове за печат, предпечатна подготовка, набор на текстове и всичко което може да Ви хрумне от цялата сфера на дизайн и предпечат. Разполагаме с едни от най-добрите цени, прекрасно обслужване и желание за пълна удовлетвореност на всеки клиент. Всички наши дизайнери са отворени и обучени перфектно, за да могат да покрият нуждите и на най-взискателните ни клиенти относно дизайн и предпечат. Както всяка друга творческа работа, дизайнът и предпечатната подготовка изискават наистина вглъбяване в работата и пълна всеотдайност. Работата по дизайн и предпечат е подобна на композирането на музика, рисуването на картина и моделирането на скулптура. Необходими са муза, стимул, сериозна мотивация. Оценяването на тази работа е доста субективно и една поръчка за дизайн и предпечат може да струва „и две, и двеста“.

Как става ценообразуването?

Дизайн и предпечат

Дизайн

Обикновено ние изчисляваме дейността дизайн и предпечат на база изразходвани часове, но това също е доста субективно. Един дизайнер може да има идея и да сътвори проекта за няколко минути точно такъв, какъвто е в главата на клиента! Друг пък може да работи няколко часа и да създаде няколко варианта на проекта, който изисква дизайн и предпечат, и нито един от вариантите да не пасне на желанията или вижданията на клиента.

Малко изглежда сложно и наистина не е лесно да предлагаш посочената услуга на добри цени, но все пак ние се опитваме, а постоянно увеличаващите се клиенти означава, че се справяме и то повече от добре!

Ние можем всичкo…

Дизайн и предпечат

предпечат

Няма проект, който да не можем да реализираме по отношение на дизайн, предпечат и печат и смеем да твърдим, че го правим по най-добрия възможен начин и на едни от най-добрите цени! И все пак това не е точна наука и не винаги можем да предвидим всички детайли в аванс, затова колкото повече информация имаме от Вас преди стартирането на работата, толкова по-ясно, по-бързо и по-евтино би било изпълнението!