Какво е външна реклама и доколко ефективна и приложима в България е тя

Интересен въпрос, на който ще се опитаме да дадем отговор в следващите редове. Темите, които ще засегнем са насочени към това да приковем вниманието ви върху най-важните точки, отнасящи се до всички видове външна реклама. Ще отговорим на въпроси като как да поръчам изработка на външна реклама, коя фирма за външна реклама да избера, мога ли и на кого да поръчам външна реклама София. Много хора се питат, за да бъдем честни, каквиса външна реклама цените и могат ли да си ги позволят. Именно на тези много и важни въпроси ще обърнем внимание в следващите редове и ще се опитаме да ви насочим максимално правилно към това да изберете най-добрата външна реклама за Вас и Вашия бизнес

Видовете външна реклама, познати на българския пазар и нейното най-ефективно приложение за вас и вашия бизнес

Вие сте фирма или пък частно лице. Имате бюджет да направите своята първа външна реклама, но нямате идея нито как става това, нито колко точно струва, нито как да поръчате изработка на външна реклама. И ето, че се появяваме ние от рекламна агенция Кропс, в най-подходящия и важен момент за Вас. Не само, че се появяваме, но го правим и по най-добрия за вас начин, като се стремим да предложим възможно най-доброто решение на възможно най-добрата цена, за възможно най-реалистичен срок за изпълнение на външна реклама. Да- ние сме вашата фирма за външна реклама, в това спор няма. А сега ще ви го докажем, като само в няколко реда ще дадем отговор на всички въпросителни, които до този момент са ви пречили и спирали да осъществите своята външна реклама. Започваме, следете мисълта ни и ще имате всички отговори. Питате се какви са различните видове външна реклама, ето ги:

  • билбордове и мегабордове, калкани
  • табели и пътни знаци
  • обемни букви , светещи кутии, неон реклама
  • транспортна реклама
  • брандиране на витрини
  • такси реклама

Всички тези видове външна реклама имат своите специфики и особености, които ще отбележим тук! Билборд и мегаборд реклама за Вас и Вашата компания можете да поръчате при нас, като подробности за тази реклама можете да откриете ТУК. Всички познаваме добре безброй многото пътни знаци и табели, които ни заобикалят от всички страни. Да ние в рекламна агенция Кропс можем да изработим всички тези разнообразни продукти, като освен изработката им можем да предложим и монтажа им на място. Като неделима част от различните видове външна реклама, не бива да пропускаме рекламата, която виждаме вечер, като цяло в тъмната част на денонощието, а именно любимата ни неон реклама ( изключително забелязваща се и ефектна), както и задължителните обемни букви и светещи кутии във всякакви форми и размери. Тук отново сте на правилното място, тъй като производството като машини и специалистите, с които работим ще ви доведат до възможно най-добрия технически резултат, а пък дизайнерите ни ще създадат възможно най-впечатляващата и незабравима визия на вашата външна реклама. 

CROPS banner

Какво правим ние най-добре и на какво можете да разчитате в работата си с нас в рекламна агенция Кропс

Може би много от вас са чували за Кропс като специалисти за външна реклама София. Така е – опитът ни в годините, вече около 16 години успешен бизнес, та опитът ни ни помага да сме максимално експедитивни, прецизни и да даваме сред най-добрите външна реклама цени. Това е така, защото можем да произведем почти всички видове външна реклама. Особено силни и креативни сме във външната реклама, представляваща облепяне на витрини и прозорци на частни имоти, търговски обекти и офиси. При този вид външна реклама от изключителна важност е самата визия, визуалната реализация на проекта. Ето защо тази фирма за външна реклама, на която ще се доверите трябва да предложи наистина добро портфолио от реализирани проекти, за да и се доверите. За ваша справка можете да разгледате нашето портфолио и ще се убедите, че не си хабим думите напразно и сме реализирали много и различни, кой от кой по-готини проекти, особено външна реклама в София. Какво правим ние обикновено – идваме, взимаме размери, правим снимка на обекта, след това ценоообразуваме и ако цена за външна реклама ви допада изработваме визуален проект, който след това отпечатваме и монтираме на място.

Друг вид външна реклама, любим на нашата рекламна агенция, е транспортната реклама, включваща в себе си:

  • проект, изработка и монтаж на стикери за леки автомобили ( малко повече информация можете да намерите ТУК
  • проект, изработка и монтаж на стикери за бусове и товарни автомобили
  • проект, изработка и монтаж на стикери за градски транспорт
  • проект, изработка и монтаж на стикери за всякакви превозни средства

Тази от многото видове външна реклама сякаш ни е най-любима, незнайно защо. Може би защото е много подходяща за развиване на нови бизнеси, локални бизнеси, а ние обичаме да помагаме на малките да стават големи. Това е и една от основните ни мисии в нашата работа – чрез нашия опит и професионализъм да ви даваме тласък и напредък на вас и вашия бизнес. Обичаме да сме полезни и го правим с най-добри намерения. Затова и малко познатият ни слоган „не спирай-рекламирай“ ни води вече толкова години напред в работата ни.

Въпросът за външна реклама цените със сигурност е важен…

Да – няма как да не отговорим и на този изключително важен за всички видове външна реклама въпрос. Ще отговорим обаче малко по-общо, тъй като конкретната цена зависи от конкретния проект, от това какъв вид външна реклама ще предпочетете, съответно какъв ще бъде нейния размер и дали искате да правите външна реклама София или някой друг град. Цената се определя най-общо казано от това: вида на рекламата, нейния размер, количеството и като брой, ако е свързана с брандиране с фолио колко квадратни метра е площта за вашата външна реклама. Ако е за билбордове и мегабордове, прочетете малко по-горе или пък ако е за сгради – дали ще се монтира на фасадата или покрива и още много детайли. Затова, за да сте напълно наясно колко би излязла вашата външна реклама цена, по-добре ни попитайте на мейла или чрез обаждане по телефона, като в запитването си имате предвид всички детайли, които описахме по-горе. Ние сме тук, за да ви помагаме и да правим вас и вашия бизнес известен, а с това и процъфтяващ и печеливш. Успех и не спирайте – рекламирайте!

CROPS banner