Видео ефекти

За да започнем да мислим в каква посока да бъдат предвидени и добавени определени видео ефекти, за нас е от изключително значение да ни дадете възможно най-много информация за самия характер на видеото, ефекта, който желаете то да постигне, времетраенето, срока, в който искате всичко да е готово, както и всичко друго важно или привидно маловажно каквото ви дойде на ум…

Видео ефекти

Видео Монтаж

Видеомонтажът като постпродукция на видеозаснемането е изключително важен елемент от етапите за изработката на крайния продукт. Както всяко нещо,което изисква вниманието на професионалисти, видеомонтажът не е лека и бъраза работа, която позволява да бъде „претупана“ с лека ръка…

Видео Монтаж

Субтитриране

За вашите видео клипове, филми, рекламни видеа и спотове и много други видео продукти – ние можем да направим за вас най-доброто субтитриране или писане и поставяне на субтитри…

Субтитриране

Voice Over

Процесът е следния – изпращате ни вашето избрано видео с глас и звук, ние наемаме добър диктор, което само по себе си е цяла наука, отиваме в професионално звукозаписно студио, където дикторът произнася текстовете, които трябва да бъдат монтирани към видеото, правим запис, обработваме аудиото и след това го монтираме върху видеото…

Voice Over

Запис на видео

Като част от богатата гама услуги ние ви предлагаме да се обърнете към нас при всяко събитие, което желаете да бъде запечатано във видео. Всички видове лични и корпоративни събития, семинари, фирмени партита, рекламни клипове, PR филми, музикално видео клипове, корпоративни видео презентации, видео филми за електронно обучение, маркетинг видеа, 3D анимация, репоратажи, интервюта, ревюта, презентации, конференции, изложби, промоции, юбилеи, състезания…

Запис на видео
видеозаснемане

Всичко, което ви трябва в областта на професионалното видеозаснемане, видео монтаж, аудио обработка, voice over, монтиране на клипове и спотове, заснемане на събития, можете да откриете при нас.

 • Изключителна техника.


 • Ниски цени.


 • Качествено заснемане.


 • Професионална видео обработка.


 • Професионални видео оператори.

Свържете се с нас
 • Благодаря отново и за перфектно свършената работа на Вас, и на всички Ваши колеги! Както винаги направихте от невъзможното- възможно!

  Фирма ”Smarty Center”
 • Стикерите пристигнаха и вече са поставени – идеални са! Благодаря Ви за професионализма и перфектно свършената работа!

  Фирма ”Гудуил Консултинг” ЕООД
 • Благодаря на теб и на целия ти екип за партньорското отношение, за коректно спазените срокове и за гъвкавостта спрямо нашите изисквания. За нас беше удоволствие да работим заедно и съм сигурна, че ни очакват много интересни проекти и занапред!

  Фирма Cargotec
 • Хиляди благодарности на всички ВАС от Кропс които се погрижихте за външния вид на колата ни и всички рекламни материали свързани с нашия бизнес. Просто нямам думи да опиша работата ви, но имам, за да ви препоръчам и то без никакво притеснение на всеки, който има нужда от рекламни материали. За всички вас които сте на кръстопът коя рекламна агенция да изберете, само искам да ви кажа, че в момента колата ни е много повече заглеждана от колкото която и да е знаменитост или друга луксозна кола, а аз имам Пежо Бипер. Не го мислете и КРОПС изберете!

  Йордан Петров
  Управител - Petq flowers
 • Лесна и бърза комуникация, страхотни професионалисти! Всичко беше направено в срок и въпреки леките разминавания, от наша страна, резултатът е страхотен.

  Борислав Томов
  Маркетинг Мениджър - Tez Tour
 • Сериозност, Постоянство и Съвършенство. Това са все термини, които описват няколкогодишна връзка, през която съм работила с чудесен екип.  Благодаря ви!

  Alina Pelivan
  General Manager - Mobexpert Bulgaria
 • Искам да изразя своето възмущение от практиките на агенциите, с които съм работил досега и да изразя възхищението си към начина на работа с CROPS. Всичко става лесно и бързо. CROPS изработи за мен един сайт, после още един, брошури, плакати, кутии, реклама в интернет, а съвсем скоро ще се радвам на онлайн магазин. Най-после намерих агенцията, на която да имам ПЪЛНО доверие. Ние дори вече не говорим за цени. Просто  – какво трябва да се свърши и после колко пари трябва да платя. CROPS извоюваха пълното ми доверие и, макар че от много страни продължават да валят най-различни конкурентни предложения, не смятам да се оглеждам наоколо, защото работата вече ми върви гладко и бизнесът ми, въпреки кризата, е на топ позиция. Не можем да смогнем да обработим всичко и търся още хора. Зад тези думи заставам с името и бизнеса си, който не вярва, нека погледне:  www.beniko.eu www.dermarollerbg.com

  скоро www.ishopbeauty.com

  Петър Иванов
  Управител
 • Момчета, благодаря ви за уникалната работа и високия професионализъм. Всичко, което правим заедно при вас става бързо, лесно и евтино! За мен други вече не съществуват!

  Станислав Арсенов
  Управител - Euforia 07
 • Като млада, но скоростно развиваща се компания ние търсим качествени партньори, които да вършат работата си безупречно. Във ваше лице ние намираме не само коректен и надежден партньор, но и професионалист, на който можем да разчитаме всекидневно. Благодаря ви за честната, скоростна и качествена работа.

  Иван Стоянчев
  Управител - Фютчър Енерджи
 • При съвместаната ни работа по обновения уеб портал http://magnum7.bg – вие проявихте качествата на безпорни професионалисти, давайки ни правилни насоки за развитието на нови бизнес идеи и спомогнахте безкрайно за налагането на новото ни лого на пазара. По многобройните проекти, които сме реализирали заедно, само можем да се надяваме всичките ни партньори да бъдат приятели, каквито  сте вие за нас!

 • Благодарим ви за съвестната работа и безкрайно големия ви професионализъм по изготвяне на нашия нов онлайн магазин, изработката на лого и корпоративна идентичност и брандирането на нашите магазини! Изключителна работа и прекрасно обслужване, които ни накараха да се почувстваме специални!

  Павлина Славчева
  Управител - Cvetarski.com