Хиляди благодарности на всички ВАС от Кропс които се погрижихте за външния вид на колата ни и всички рекламни материали свързани с нашия бизнес. Просто нямам думи да опиша работата ви, но имам, за да ви препоръчам и то без никакво притеснение на всеки, който има нужда от рекламни материали. За всички вас които сте на кръстопът коя рекламна агенция да изберете, само искам да ви кажа, че в момента колата ни е много повече заглеждана от колкото която и да е знаменитост или друга луксозна кола, а аз имам Пежо Бипер. Не го мислете и КРОПС изберете!

Йордан Петров
Управител - Petq flowers

Лесна и бърза комуникация, страхотни професионалисти! Всичко беше направено в срок и въпреки леките разминавания, от наша страна, резултатът е страхотен.

Борислав Томов
Маркетинг Мениджър - Tez Tour

Сериозност, Постоянство и Съвършенство. Това са все термини, които описват няколкогодишна връзка, през която съм работила с чудесен екип.  Благодаря ви!

Alina Pelivan
General Manager - Mobexpert Bulgaria

Искам да изразя своето възмущение от практиките на агенциите, с които съм работил досега и да изразя възхищението си към начина на работа с CROPS. Всичко става лесно и бързо. CROPS изработи за мен един сайт, после още един, брошури, плакати, кутии, реклама в интернет, а съвсем скоро ще се радвам на онлайн магазин. Най-после намерих агенцията, на която да имам ПЪЛНО доверие. Ние дори вече не говорим за цени. Просто  – какво трябва да се свърши и после колко пари трябва да платя. CROPS извоюваха пълното ми доверие и, макар че от много страни продължават да валят най-различни конкурентни предложения, не смятам да се оглеждам наоколо, защото работата вече ми върви гладко и бизнесът ми, въпреки кризата, е на топ позиция. Не можем да смогнем да обработим всичко и търся още хора. Зад тези думи заставам с името и бизнеса си, който не вярва, нека погледне:  www.beniko.eu www.dermarollerbg.com

скоро www.ishopbeauty.com

Петър Иванов
Управител

Момчета, благодаря ви за уникалната работа и високия професионализъм. Всичко, което правим заедно при вас става бързо, лесно и евтино! За мен други вече не съществуват!

Станислав Арсенов
Управител - Euforia 07

Като млада, но скоростно развиваща се компания ние търсим качествени партньори, които да вършат работата си безупречно. Във ваше лице ние намираме не само коректен и надежден партньор, но и професионалист, на който можем да разчитаме всекидневно. Благодаря ви за честната, скоростна и качествена работа.

Иван Стоянчев
Управител - Фютчър Енерджи

При съвместаната ни работа по обновения уеб портал http://magnum7.bg – вие проявихте качествата на безпорни професионалисти, давайки ни правилни насоки за развитието на нови бизнес идеи и спомогнахте безкрайно за налагането на новото ни лого на пазара. По многобройните проекти, които сме реализирали заедно, само можем да се надяваме всичките ни партньори да бъдат приятели, каквито  сте вие за нас!

Благодарим ви за съвестната работа и безкрайно големия ви професионализъм по изготвяне на нашия нов онлайн магазин, изработката на лого и корпоративна идентичност и брандирането на нашите магазини! Изключителна работа и прекрасно обслужване, които ни накараха да се почувстваме специални!

Павлина Славчева
Управител - Cvetarski.com
Нашите клиенти
Кам маркет
Национална Лотария
Летище София
CEZ Group
Inter cars
Вход Мениджър
express market
Балдаран
Vini Sliven
T market
ING
Como
Gant
Матраци НАНИ
Zona
Future Energy
TED
B Braun
In Time
PWC
Sharlopov
Spetema
ХАРТ
Vertigo
Toshev
Tesy
SoftwareGroup
Softserve
SGI
SEG
Профи турс
НДК
Mega mall
Humana
Global Net solutions
Global Brands Distribution
foodpanda
Булгаргаз БГ
АдминСофт
4FINANCE
Fanola
TAVAN
Infresa
la cubanita
uspeh
Color Store International
Mihalkovo
MM group
Petq Flowers
LED house
dzen spa
Тез Тур
Kempinski
Konica Minolta
Cvetarski.com
Essilor
Geberit
Karen Millen
Магнум 7
Bulgarcom
Axis 7
Krina
Humaniac
Topfer
World Class Fitness & SPA
Лабиринт

Оставете вашата препоръка, мнение или оплакване:

Най-важното и ценно нещо, което можем да получим от вас, нашите клиенти и пратньори са обратна връзка и градивна критика! Ние ценим всяко едно мнение, което ни помага да отстраняваме недостатъци, да поправяме грешки и да вървим все по-успешно напред!

Споделете вашето мнение за нашата работа

Изпратетеclear

Адрес:

София, България
Кв. Манастирски ливади – Изток
ул. Боянски Водопад №105, бл. 27

Телефони:

+359 2 444 777 4, +359 889 2 777 5

Социални мрежи: