Хиляди благодарности на всички ВАС от Кропс които се погрижихте за външния вид на колата ни и всички рекламни материали свързани с нашия бизнес. Просто нямам думи да опиша работата ви, но имам, за да ви препоръчам и то без никакво притеснение на всеки, който има нужда от рекламни материали. За всички вас които сте на кръстопът коя рекламна агенция да изберете, само искам да ви кажа, че в момента колата ни е много повече заглеждана от колкото която и да е знаменитост или друга луксозна кола, а аз имам Пежо Бипер. Не го мислете и КРОПС изберете!

Йордан Петров
Управител - Petq flowers

Сравнително от скоро работим с вашата компания, но от мига в който започнахме, разбрахме, че сте сериозни и отговорни и може да се разчита на вас. Няколкото реализирани проекта го потвърдиха и оставиха у мен приятното усещане за истински партньор!

Secada Investment
Alexander Hristov - CEO

Лесна и бърза комуникация, страхотни професионалисти! Всичко беше направено в срок и въпреки леките разминавания, от наша страна, резултатът е страхотен.

Борислав Томов
Маркетинг Мениджър - Tez Tour

Сериозност, Постоянство и Съвършенство. Това са все термини, които описват няколкогодишна връзка, през която съм работила с чудесен екип.  Благодаря ви!

Alina Pelivan
General Manager - Mobexpert Bulgaria

Искам да изразя своето възмущение от практиките на агенциите, с които съм работил досега и да изразя възхищението си към начина на работа с CROPS. Всичко става лесно и бързо. CROPS изработи за мен един сайт, после още един, брошури, плакати, кутии, реклама в интернет, а съвсем скоро ще се радвам на онлайн магазин. Най-после намерих агенцията, на която да имам ПЪЛНО доверие. Ние дори вече не говорим за цени. Просто  – какво трябва да се свърши и после колко пари трябва да платя. CROPS извоюваха пълното ми доверие и, макар че от много страни продължават да валят най-различни конкурентни предложения, не смятам да се оглеждам наоколо, защото работата вече ми върви гладко и бизнесът ми, въпреки кризата, е на топ позиция. Не можем да смогнем да обработим всичко и търся още хора. Зад тези думи заставам с името и бизнеса си, който не вярва, нека погледне:  www.beniko.eu www.dermarollerbg.com

скоро www.ishopbeauty.com

Петър Иванов
Управител

Момчета, благодаря ви за уникалната работа и високия професионализъм. Всичко, което правим заедно при вас става бързо, лесно и евтино! За мен други вече не съществуват!

Станислав Арсенов
Управител - Euforia 07

Работим заедно с Вас вече повече от 5 години. Вие, CROPS, обхващате комплексното обслужване на целия цикъл от рекламни услуги, от които се нуждаем в нашата дейност. Освен периодичните услуги по дизайна, оформлението и отпечатването на нашите етикети, на рекламните и маркетинговите ни материали за пазара, Вие също така създавате нашите визии за представянето ни на изложенията, в които участваме. Всички проекти за рекламни кампании, също се реализират съвместно с Вас – от  обсъждането на идеята до практическото й изпълнение. Благодарим за коректността, професионализма и креативността Ви!

Като млада, но скоростно развиваща се компания ние търсим качествени партньори, които да вършат работата си безупречно. Във ваше лице ние намираме не само коректен и надежден партньор, но и професионалист, на който можем да разчитаме всекидневно. Благодаря ви за честната, скоростна и качествена работа.

Иван Стоянчев
Управител - Фютчър Енерджи

При съвместаната ни работа по обновения уеб портал http://magnum7.bg – вие проявихте качествата на безпорни професионалисти, давайки ни правилни насоки за развитието на нови бизнес идеи и спомогнахте безкрайно за налагането на новото ни лого на пазара. По многобройните проекти, които сме реализирали заедно, само можем да се надяваме всичките ни партньори да бъдат приятели, каквито  сте вие за нас!

Благодарим ви за съвестната работа и безкрайно големия ви професионализъм по изготвяне на нашия нов онлайн магазин, изработката на лого и корпоративна идентичност и брандирането на нашите магазини! Изключителна работа и прекрасно обслужване, които ни накараха да се почувстваме специални!

Павлина Славчева
Управител - Cvetarski.com
Нашите клиенти
In Time
PWC
Sharlopov
Spetema
Yaza
ХАРТ
Vertigo
Toshev
T market
Tesy
TED
SoftwareGroup
Softserve
SGI
SEG
Профи турс
Перото
НДК
Mega mall
ING
Humana
Global Net solutions
Global Brands Distribution
foodpanda
Булгаргаз БГ
B Braun
АдминСофт
4FINANCE
Fanola
TAVAN
Infresa
la cubanita
uspeh
Color Store International
Mihalkovo
MM group
Petq Flowers
LED house
dzen spa
Como
Gant
Mobexpert
Тез Тур
Kempinski
Konica Minolta
Cvetarski.com
Future Energy
Essilor
Geberit
Karen Millen
Магнум 7
Bulgarcom
Axis 7
Krina
Humaniac
Матраци НАНИ
Topfer
World Class Fitness & SPA
Zona
Лабиринт

Оставете вашата препоръка, мнение или оплакване:

Най-важното и ценно нещо, което можем да получим от вас, нашите клиенти и пратньори са обратна връзка и градивна критика! Ние ценим всяко едно мнение, което ни помага да отстраняваме недостатъци, да поправяме грешки и да вървим все по-успешно напред!

Споделете вашето мнение за нашата работа

Изпратетеclear

Адрес:

София, България
Кв. Манастирски ливади – Изток
ул. Боянски Водопад №105, бл. 27

Телефони:

+359 2 444 777 4, +359 889 2 777 5

Социални мрежи: